SLOVAČKI STRUČNJAK NAJAVIO GOLIJADU NA RUJEVICI: / 'Balkanci znaju igrati kao svjetski prvaci, ali i kao drugorazredna reprezentacija'

Image
Foto: PIXSELL

Dao je svoje mišljenje o nadolazećem susretu na Rujevici

14.11.2019.
10:39
PIXSELL
VOYO logo

Jedan od vodećih slovačkih nogometnih stručnjaka LadislavBorbély osvrnuo se na subotnji sraz na Rujevici. U razgovoru za SME prognozirao je remi.

"Volio bih kad bi slavili protiv Hrvatske, ali mislim da je remi realan. Obje momčadi će ići na pobjedu pa prema tome mislim da će pasti puno golova. Prema mojoj prognozi utakmica bi mogla završiti rezultatom 2:2 ili 3:3. Ova utakmica nam je ključna. U Trnavi smo odigrali katastrofalno i primili četiri gola. Ne očekujem da će opet biti tako loši", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana ključ

U razgovoru pak za Sport.sk poručio je kako bi hrvatska obrana mogla biti ključ uspjeha za Slovake. Kao što je poznato Zlatko Dalić ne može računati na Dejana Lovrena i Domagoja Vidu.

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

06.09.2019., stadion Anton Malatinsky, Trnava, Slovacka - Kvalifikacijske za Europsko prvesntvo, skupina E, 4. kolo, Slovacka - Hrvatska. Domagoj Vida, Dejan Lovren Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

"Moramo to iskoristiti i vjerujem da će izbornik Hapal ima plan kako to napraviti. Defanzivno neće biti toliko jaki zbog narušene sinergije, unatoč otmu što imaju kvalitetne igrače. Sinergija je često ključna", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na tome moramo graditi našu igru. Moramo ih dovesti u situaciju da se ne osjećaju ugodno. Nama će biti problem ako će se igrati na našoj polovici jer su Hrvati moćni i imaju sjajne igrače. Istina je da će im u obrani igrati nogometaši koji ne igraju redovito u reprezentaciji, ali Balkanci znaju igrati kao svjetski prvaci, ali i kao drugorazredna nacionalna vrsta. To je poput klišeja", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo