STARI PRIJATELJI / Zanimljiv detalj iz Dinamove svlačionice na Ademijevom oproštaju: 'I on je tu, u trenerci Rijeke'

Image
Foto: Pixsell.hr

Dinamo je na svojim službenim stranicama na društvenim mrežama podijelio fotografije iz svlačionice. Na oproštaj kapetana iz Engleske je stigao Mislav Oršić, no mnoge je začudilo jedno drugo lice

20.3.2023.
10:46
Pixsell.hr
VOYO logo

Nedjelja je bila pravi nogometni praznik u Zagrebu jer osim što je Dinamo igrao derbi protiv Rijeke, od plavog dresa se opraštao i dugogodišnji kapetan kluba s Maksimira Arijan Ademi koji odlazi u Kinu.

Modri su pogotkom Ristovskog slomili otpor čvrstih Riječana, a onda su se Zagrepčani na lijep način oprostili od kapetana. Priredili su Ademiju nešto za ovu priliku i klub i BBB-i, ekipa se okupila, dugo se pjevalo ispod sjeverne tribine, a slavlje i oproštaj su se preselili i u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je na svojim službenim stranicama na društvenim mrežama podijelio fotografije iz svlačionice. Na oproštaj kapetana iz Engleske je stigao Mislav Oršić, no mnoge je začudilo jedno drugo lice. Naime, Emir Dilaver koji je ove zime prešao u Rijeku, nasmijan i dobro raspoložen došao se pozdraviti i oprostiti od svog donenavnog suigrača.

Dilaver i Ademi su jako bliski nakon svih ovih godina u Dinamu no ipak je malo iznenađujuće bilo vidjeti stopera Rijeke u svlačionici Modrih.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo