SLAVNI HRVAT MIJENJA POGBU NA OLD TRAFFORDU? / Engleski velikan ozbiljno zagrizao za Vatrenog

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac najvjerojatnije će ovog ljeta promijeniti klub

4.4.2020.
15:05
Profimedia
VOYO logo

Barcelona je ovog ljeta spreman pustiti IvanaRakitića za 20 milijuna eura, a u utrci za Vatrenim vodi Atletico Madrid, objavila je Marca. Daily Mail pak dodaje kako brojni njemački, engleski i španjolski klubovi, uključujući Manchester United, razmišljaju o dovođenju hrvatskog veznjaka.

Naglašavaju kako je opet na meti OleGunnaraSolskjaera jer mu u pomlađenoj momčadi nedostaje iskusnijih igrača, a i sad bi ga mogao dobiti po relativno niskoj cijeni. Također u njemu vidi i zamjenu za paula Pogbu, koji bi mogao prijeći u Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial

Ivan Rakitić

U međuvremenu, stigla je i vijest da će po njega opet krenuti Milan, kojem, tvrdi Mundo Deportivo, za sada problem predstavlja njegova plaća od osam milijuna eura.

Rakitić ove sezone ima smanjenu minutažu što zbog dolaska Frenkieja de Jonga, što zbog činjenice da u veznom redu Barcelona ima još i Arthura, Vidala, Sergije Roberta, Puiga i Busquetsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je pak objavljeno da bi se Rakitić najviše volio vratiti u Sevillu prvenstveno zbog obitelji, a i poznato je koliko ga vole u tom gradu i istoimenom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo