ZABRINJAVAJUĆE VIJESTI UOČI SP-a: / Liječnik Vatrenih progovorio o ozljedi važnog Dalićevog aduta

Image
Foto: AFP

Izbornik Dalić sa strepnjom čeka hoće li moći računati na Badelja

29.3.2018.
15:40
AFP
VOYO logo

Utakmica s Meksikom, koliko je bila dobra za Vatrene i izbornika Zlatka Dalića zbog popravljanja atmosfere u momčadi, ukupnog dojma na američkoj turneji nakon poraza od Perua, kao i zbog Rebića i Pjace koji su se pokazali kao dobra rješenja na krilu, toliko je bila i loša zbog ozljeda Milana Badelja. Uz spomenutog, niti dokapetan Vedran Ćorluka niti spomenuti Pjaca, kao niti Šime Vrsaljko, nisu završili susret.

OZLJEDE HRVATSKIH REPREZENTATIVACA: Čak četvorica

No, kod njih situacija nije ozbiljna, ali je kod Badelja. Barem ako ćemo vjerovati riječima doktora Zorana Bahtijarevića, liječnika reprezentacije Hrvatske...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod Badelja je riječ o ozljedi koljena, ne mogu reći ništa više. Koliko je teška znat će se tek nakon njegova povratku u Fiorentinu gdje će obaviti pregled magnetskom rezonancom, u četvrtak ili petak. Tako sam se dogovorio s liječnikom Fiorentine jer mi idemo na put i nismo imali vremena da u Dallasu ode na magnet", kazao je Bahtijarević u razgovoru za Sportske novosti.

Čim je koljeno ozlijeđeno, to nije dobra vijest. Svjetsko prvenstvo je blizu i nije čudno što izbornik Dalić sa strepnjom čeka hoće li moći računati na Badelja. Prije njega teren je napustio Šime Vrsaljko, ali Bahtijarević za njega kaže kako nije riječ o ozljedi, nego samo o zatezanje u mišiću zbog čega je preventivno izašao. Dan nakon, naime, nije bilo nikakvih problema s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo