KAKAV PREOKRET U KARIJERI / Zaboravljeni Vatreni na korak od velikog transfera, traže ga čak dva europska velikana

Image
Foto: Profimedia

Oba kluba vjerojatno bi mogla ponuditi zadovoljavajući ugovor mladom Hrvatu, a tko zna, možda mu i revitalizirati karijeru

5.7.2021.
21:09
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac i nekada najveći talent hrvatskog nogometa, Alen Halilović, trenutno je bez kluba. Njegov bivši klub, engleski drugoligaš Birmigham ponudio mu je ugovor, ali Halilović navodno nije prihvatio i odlučio je potražiti novu destinaciju za nastavak turbulentne karijere.

Halilović je imao dobru sezonu u Engleskoj, stigao je tamo u studenom prošle godine i odigrao je 17 utakmica i zabio je jedan pogodak. No, odlučio se za novi klub i to će mu biti deseti klub u karijeri a ima tek 25 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Traže ga dva kluba

Nakon Dinama, Barcelone, Las Palmasa, Gijona, HSV-a, Milana, Heerenveena, Standarda i Birminghama, karijeru bi mogao nastaviti u jednom od dva europska velikana. Naime, kako pišu turski, odnosno, grčki mediji, Halilovića potražuju Galatasaray i Panathinaikos. Detalji za sada nisu poznati, ali oba kluba vjerojatno bi mogla ponuditi zadovoljavajući ugovor mladom Hrvatu, a tko zna, možda mu i revitalizirati karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo