ZABORAVITE DIAMANTAKOSA, TUDOR NAJAVIO S KAKVIM ĆE OGROMNIM POJAČANJEM OTVORITI HNL: / 'On je s nama i u kombinacijama je za ovu utakmicu'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Inače, Gyurcso je protekle sezone za Puškaš akademiju u 37 nastupa zabio 16 golova te podijelio 13 asistencija

14.8.2020.
17:26
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Nismo se ni okrenuli, a HNL je već ušao u novu sezonu. Danas u 20 sati dvobojem Varaždina i Gorice počinje nova sezona našeg prvenstva.

Hajduku je prošla bila za zaborav pa će se u ovoj morati iskupiti. Prva utakmica na rasporedu je u nedjelju, a protivnik je Istra. Uoči početka sezone progovorio je trener Bilih Igor Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radili smo praktično kao da sezona nije ni završila. Dva tjedna rada i već je utakmica. Vidimo da je Istra 1961 u nekim problemima, što nama ne smije značiti ništa u smislu da moramo ući maksimalno nevezano za protivnika. Gledat ćemo prvenstveno sebe da budemo najbolji mogući u ovom trenutku. Imamo nekih izostanaka, što već znate, pogotovo u ofenzivi, tražit ćemo najbolja moguća rješenja", rekao je Tudor na konferenciji za medije uoči starta nove sezone pa se osvrnuo na Istru.

"Istra je u problemima, ali nas to ne zanima. Mi moramo u utakmicu ući maksimalno angažirano, uopće ne gledati njih nego samo nas. Imamo neke izostanke kao što se zna, pogotovo u ofenzivnom dijelu, ali ovoga smo tjedna radili upravo na tome da bi to izgledalo dobro", rekao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JOŠ JEDAN IGRAČ NAPUŠTA LOKOMOTIVU: /

Branič s nastupom za Vatrene odlazi u Grčku

Image
JOŠ JEDAN IGRAČ NAPUŠTA LOKOMOTIVU: /

Branič s nastupom za Vatrene odlazi u Grčku

Pojačanja

Pričao je Tudor i o pojačanjima koja bi trebala pomoći Hajduku ove sezone, Diamantakosu i Todoroviću.

"Ivan, Stana i ja razgovaramo svaki dan, imamo ideju što bismo htjeli, ali naše želje i mogućnosti nisu iste. Istovremeno se pojačati i razmišljati kako će klub ostati održiv nije jednostavno. Uvijek govorim da su igrači ti koji stvaraju razliku, tako da se nadam da će se uskoro dogoditi nešto konkretno u toj sferi, ali moram reći da dva pojačanja imamo. Diamantakos je napadač kakvog smo htjeli, dok je Todorović zamjena za Josipa Juranovića", rekao je Hajdukov trener, a osvrnuo se i na Adama Gyurcsa koji se vratio s posudbe iz Mađarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Gyurcso je protekle sezone za Puškaš akademiju u 37 nastupa zabio 16 golova te podijelio 13 asistencija.

"On je s nama i on je u kombinacijama za ovu utakmicu", zaključio je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo