ZABIO MU 'PANENKOM' PA SE ISPRIČAO: / Sve je izgledalo kao da će se dodatno narugati golmanu, no strijelac je imao gospodske manire

Image
Foto: Screenshot

Najbolji indijski strijelac objasnio je što se događalo kod gola

12.3.2018.
10:04
Screenshot
VOYO logo

Nakon što je osnovni dio sezone završila na vodećem mjestu ljestvice i tako na uvjerljiv način izborila poluzavršnicu u borbi za naslov najbolje momčadi indijskog prvenstva, nogometna momčad Bengaluru kroz dvije je utakmice stigla i do finala.

Nakon 0-0 protiv Pune Cityja u prvoj utakmici, Bengaluru je s 3-1 bio bolji u drugom ogledu a apsolutni junak večeri bio je Sunil Chhetri, strijelac sva tri gola. Onaj drugi za prednost od 2-0 u 65. minuti zabio je s bijele točke poentiravši 'panenkom'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glas u glavi

Kapetan pobjedničke momčadi nedjeljnu je večer iskoristio da postane prvi igrač u povijesti koji je u završnici indijskog prvenstva postigao tri pogotka na istoj utakmici, a nakon samog susreta objasnio je da je takav udarac s jedanaest metara bio nužan za postizanje gola vrataru Vishalu Kaithi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U indijskoj reprezentaciji samo on i ja na kraju treniramo udarce s bijele točke. To vam prođe glavom. Znao sam da će se baciti na stranu", objasnio je Chhetri dodavši da je i sam Kaith sigurno vidio da je posljednji jedanaesterac kojeg je izvodio pucao u gornji lijevi kut.

"Morao sam biti miran jer vam glas u glavi govori da to ne radite. Nije lako ako vam obrane takav pokušaj, ostanete zapamćeni po tome. Ja se nisam trudio biti prepreden, želio sam pogodak i znao sam da je ovakav pokušaj postizanja gola onaj koji nudi najviše šanse za realizaciju", zaključio je najbolji strijelac indijske reprezentacije svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo