ZA VELIKOG NOGOMETNOG DŽENTLMENA: / Ranieri i Leicester poslali poseban poklon Gialuigiju Buffonu

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Sportska povijest neće pamtiti Gianluigija Buffona samo kao jednog od najboljih vratara, već i kao jednog od najvećih gospodina na nogometnim travnjacima.

11.5.2016.
21:38
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Koliko je veliko sportaš Buffon je pokazao i prije nekoliko tjedana kada se naklonio svome nekadašnjem učitelju Claudiju Ranieriju koji ga je od 2007. do 2009. trenirao u Juventusu. Dvojac je očito razvio sjajan odnos, pa Buffon nije propustio čestitati 64-godišnjem stručnjaku kada je prošli mjesec potvrdio plasman u Ligu prvaka s malenim Leicesterom.

'Dan posebnih potpisa'

"Leicester više nije samo bajka, sada je stvarnost. Dobro došli u Ligu prvaka, gospodine Ranieri", napisao je Buffon na svome Twitter-profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koji tjedan kasnije Ranierijev Leicester je otišao korak dalje i po prvi put u povijesti postao engleski prvak. A iskusni stručnjak, kojem je to prvi naslov nacionalnog prvaka u karijeri, nije zaboravio Buffonovu čestitku. Legendarnom vrataru, koji je upravo danas produljio ugovor s Juventusom za još dvije godine, poslao je dres Leicestera koji su potpisali svi igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dan posebnih potpisa. Moj s Juventusom do 2018. i ovi koji su došli iz Leicestera. Hvala vam, gospodine Ranieri", napisao je Buffon uz fotografiju s vrijednim poklonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo