ZA RAKITIĆA NEMA MJESTA U BARCI? / Vatreni se napokon oglasio, poslao poruku potencijalnim pojačanjima, ali i svima ostalima

Image

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić trenutno se s Barcelonom nalazi na turneji po SAD-u gdje će u noći sa subote na nedjelju po europskom vremenu odigrati utakmicu s Real Madridom.

28.7.2017.
18:13
VOYO logo

Povodom toga stao je pred novinare na konferenciji za novinare, a tom je prilikom komentirao slučaj Neymar.

Image
RAKETA, SPREMAJ KUFERE: /

Barcelona uključuje Vatrenog u najveći transfer ovog ljeta

Image
RAKETA, SPREMAJ KUFERE: /

Barcelona uključuje Vatrenog u najveći transfer ovog ljeta

"Istina, El Clasico je posebna utakmica. To nam je posljednja utakmica u predsezoni prije dva ogleda u španjolskom Susperkupu. Ako želimo pobijediti moramo nastaviti s treninzima na najvišoj razini, ali i odigrati dobro. Nadam se da ćemo ga osvojiti", poručio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neymar? Svi znamo da je on veliki dio naše obitelji. Naravno da i ja i suigrači želimo da ostane. Koju god odluku da donese poštivat ćemo je. Nema puno nogometaša poput njega, ali i osoba. On zna koliko nam je važan", rekao je Vatreni.

U prve dvije predsezone utakmice pokazao je da je u odličnoj formi. No, to nije zaustavilo glasine da će u Barcelonu doći novi veznjak, koji će mu biti konkurencije. Spominjali su se Marco Verratti i Philippe Coutinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko god da dođe neće mu biti lako, ali kao što uvijek kažem, igrači koji mogu povećati kvalitetu momčadi ovdje su uvijek dobrodošli. Imamo odlične igrače i volimo igrati zajedno. Potreba su nam 23 igrača koji slično razmišljaju i dobro se slažu. Želim poručiti svima da se osjećam dobro i da sam pun samopouzdanja. Naporno sam radio za vrijeme odmora i u predsezoni", poručio je veznjak i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da bi bio u Barceloni uvijek moraš dati 100 posto od sebe. I u prijateljskim utakmicama i na treninzima", smatra Rakitić.

Progovorio je i o mogućnosti da poput brojnih zvijezda u jednom trenutku zaigra u američkom MLS-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliko mi je zadovoljstvo biti ovdje. Prije mjesec dana sa suprugom sam bio ovdje na odmoru. Posjetiti SAD-u je spektakularno iskustvo. Zanimljiva je ta ideja, ali se nadam da ću još nekoliko godina igrati na visokoj razini. Poslije toga ćemo vidjeti što će se dogoditi", završio je.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo