ZA OVOG MLADIĆA KAŽU DA JE TALENT KAKAV SE POJAVI JEDNOM U 15 GODINA: / Na Rijekinim pripremama u Portugalu svi pričaju o njemu

Image
Foto: Screenshot: You Tube
31.1.2018.
18:24
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Aktualni prvak HNL-a Rijeka, iako su ove sezone samo blijeda kopija snage, moći i virtuoznosti koje su pokazivali sezonu prije kad su se po prvi puta u svojoj povijesti okitili dvostrukom krunom, ne treba strahovati za vratare. I to u godinama koje slijede.

POJAČANJE U OBRANI ZA MATJAŽA KEKA: Rijeka u svoje redove vraća povremenog hrvatskog reprezentativca

Naime, Andrej Prskalo i Simon Sluga utrkuju se za mjesto među vratnicama, sve ozbiljnije konkurira i Nigerijac David Nwolokor, a pripreme u Albufeiri skrenule su pozornost i na mladog vratara Ivora Pandura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Netko je iz riječkog stožera gledajući njegov golmanski trening s Mladenom Žganjerom ustvrdio da će Pandur jednog dana vrijediti milijune jer posjeduje sve predispozicije da se razvije u odličnog golmana, a ljudi iz riječke struke ističu da se radi o talentu kakav se pojavljuje jednom u 15 godina, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša je velika sreća, ali i rezultat dobre selekcije odnosno rada u školi nogometa i u prvoj momčadi, što imamo toliko kvalitetnih golmana, kazao je Ivan Mance i dodao:

"Uz dužan respekt svima, Prskalo je prošle sezone bio najbolji golman lige, ali sudbina je takva da je imao dvije neugodne ozljede koje su ga poremetile i omogućile Simonu Slugi priliku koju je iskoristio. Nema tu neke velike mudrosti. Iz perspektive kluba situacija na toj vratarskoj poziciji djeluje obećavajuće, naša škola, skauting i rad u prvoj momčadi doveli su do toga da u nekim promišljanjima o igračkom kadru na toj poziciji imamo dosta dobru situaciju", naglasio je Mance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo