ZVIJEZDA U USPONU / Za Barcino čudo od djeteta stigla ponuda od 200 milijuna eura

Image
Foto: profimedia

Ovo čudo od djeteta za katalonski je klub debitirao pred kraj prošle sezone kada je imao svega 15 godina, a njegov ugovor s Barcelonom vrijedi do ljeta 2026. godine

9.3.2024.
15:01
profimedia
VOYO logo

Francuski napadač Kylian Mbappé i PSG odavno su raskrstili i jasno je kako će on Park prinčeva napustiti ovog ljeta u slobodnom transferu, a upravo zbog toga PSG traži savršeno rješenje za njegovu zamjenu. Čini se da to vide u mladom Barceloninom igraču, Lamine Yamalu.

Image
NOVITETI /

HNS predstavio novu aplikaciju: Navijači će moći digitalno skupljati sličice

Image
NOVITETI /

HNS predstavio novu aplikaciju: Navijači će moći digitalno skupljati sličice

Mbappeu ugovor ističe za samo nekoliko mjeseci i klubu je dao do znanja kako namjerava otići. Očekuje se da će se francuski reprezentativac pridružiti Kraljevskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parižani se već neko vrijeme muče s odlaskom nogometnih zvijezda. U kolovozu prošle godine Neymar je odlučio napustiti francuski klub i otići igrati u ligu Saudijske Arabije. On je iz Barcelone stigao u PSG 2017. godine u transferu vrijednom nestvarnih 222 milijuna dolara.

Lionel Messi također je jedan od onih što su otišli. Iako je došao poslije Neymara, iz francuskog je kluba otišao nešto ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda da su Francuzima igrači Barcelone vrlo primamljivi pa su sada bacili oko i na još jednog. Prema pisanju Marce Barcelona je odbila ponudu PSG u kojoj su za njihovu zvijezdu u usponu htjeli izdvojiti čak 200 milijuna eura.

Ovo čudo od djeteta za katalonski je klub debitirao pred kraj prošle sezone kada je imao svega 15 godina, a njegov ugovor s Barcelonom vrijedi do ljeta 2026. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klupskom je dresu nastupio već 37 puta te postigao šest golova i sedam asistencija.

Kako pišu mediji francuski klub spreman je napraviti sve kako bi pronašli odgovarajuću zamjenu za Mbappéa što naravno neće biti nimalo lak zadatak. Hoće li Francuzi Barceloni ponuditi novu ponudu za ovo čudo od djeteta ostaje za vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo