WEST HAM SPREMAN ZA SEZONU: / Slaven Bilić najavio susret protiv Chelseaja i borbu u Premier ligi

Image
Foto: Screenshot

Nadolazećeg vikenda započinje nova sezona engleskog nogometnog prvenstva.

11.8.2016.
13:17
Screenshot
VOYO logo

U najavi sezone i otvarajuće utakmice protiv sastava kojeg je preuzeo donedavni talijanski izbornik Antonio Conte Bilić se kune u spremnost svojih igrača i najavljuje novu dobru sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da smo uzbuđeni. Odradili smo dobru predsezonu i spremni dočekujemo početak u ponedjeljak. Imamo dobru momčad, većinu smo igrača zadržali, neke smo njima dodali. Od njih očekujemo da nas poboljšaju, no uspješniju sezonu očekivali bismo i bez njih jer smo već godinu dana zajedno, a prošla je bila dobra", kazao je Bilić te se okrenuo Chelseaju:

Cijeni Contea

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će to teška, ali dobra utakmica protiv velikog kluba s novim menadžerom. On je sjajan, radio je odličan posao na klupi Juventusa i talijanske nogometne reprezentacije i jedan je od onih koji žele dati svoj pečat momčadi, ne samo nastaviti ono što su radili njegovi prethodnici. Želi promijeniti njihov pristup igri. Zato ga ja cijenim. Hoće li u tome odmah uspjeti? Teško je promijeniti neke dugoročne navike igrača, posebice dobrih igrača u velikim klubovima. Ipak, siguran sam da će ondje napraviti dobar posao."

Bilić je u prošloj sezoni redovito upisivao pobjede protiv engleskih velikana, pa je logično bilo pitanje puni li to njegovu momčad samopouzdanjem u ovoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoje dvojbe

"U jednu ruku da, u drugu to je vrlo opasno ako pomislimo da će se to samo od sebe događati. No, to su sjajne uspomene, sjajna iskustva", poručio je Bilić naglasivši da će za ponavljanje tih uspjeha biti potrebno ponoviti ono što je do njih i dovelo - poniznost, timski duh i zajedništvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo kako ćemo startati u ponedjeljak, nema tu mnogo taktičkih promjena, imamo plan A i plan B. Treba riješiti neke dvojbe, vidjet ćemo koji će igrači započeti a tko završiti utakmicu", kazao je na upit o stanju svojih nogometaša i mogućoj postavi za susret protiv Chelseaja uz dodatak da njegov najbolji igrač Dimitri Payet nije spreman za svih 90 minuta, ali i da je motiviran i u dobroj formi.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo