KRAJ SAGE / West Ham pristao prodati Nikolu Vlašića u Torino, poznati detalji transfera

Image
Foto: Profimedia

Vlašić je dogovorio petogodišnji ugovor s plaćom od dva milijuna eura godišnje i trenutno trenira u Milanu prije liječničkih pregleda i potpisa ugovora

7.8.2023.
17:08
Profimedia
VOYO logo

West Ham je dogovorio s Torinom transfer hrvatskog reprezentativca Nikole Vlašića, koji je nakon posudbe postao stalni član talijanskog kluba, objavili su talijanski Tuttosport i Sky Sports.

Torino će za Vlašića platiti 10 milijuna eura plus dva milijuna u bonusima, a West Ham će imati i postotak od sljedeće prodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuttosport otkiva da je Vlašić dogovorio petogodišnji ugovor s plaćom od dva milijuna eura godišnje i trenutno trenira u Milanu i čeka liječničke preglede prije potpisa ugovora.

Vlašić je prošlu sezonu proveo u Torinu na posudbi iz West Hama, u kojemu je nakon jedne sezone ispao iz trenerovih planova, i oduševio svojim igrama te je već dugobila "javna tajna" da Talijani žele otkupiti njegov ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekog vremena se pojavila vijest da su se Talijani ohladili oko ideje da otkupe Vlašića, a potom je on u privatnom razgovoru žestoko prozvao trenera West Hama Davida Moyesa i čelnike kluba jer su za njega tražili 13 milijuna eura, no sada su ipak spustili svoje zahtjeve.

Vlašić je, podsjetimo, stigao u West Ham 2020. iz moskovskog CSKA za 30 milijuna eura, a sada su ga pustili za tri puta manju odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle je sezone Vlašić u dresu Torina odigrao 34 utakmice, zabio pet golova i šest puta asistirao.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo