WEST HAM - MAN CITY 1:1: / Londončani umalo u potpunosti bacili loše Građane u očaj

Image
Foto: Profimedia

West Ham uzeo bod Cityju - mogao i pobijediti

24.10.2020.
16:28
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši West Hama i Man Cityja odigrali su danas poslijepodne u Londonu 1:1 u 6. kolu Premiershipa. Čekičari su poveli u 18. minuti preko Michaela Antonija koji je ubačaj Coufala poluškaricama zabio za 1:0. City je do boda došao u 51. minuti nakon sjajne akcije JoaaCancela koji je probio lijevu stranu i ubacio u sredinu. Foden je primio loptu i zabio.

Fornals i Sterling promašili za pobjedu svojih momčadi

West Ham je mogao i pobijediti. Pablo Fornals je u 84. minuti s centra pobjegao Cityjevoj obrani i krenuo sam prema Edersonu, ali je s 20 metara pokušao lobati Cityjeva golmana. Loš potez i odabir istog, u svakom slučaju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, skoro ludi završetak utakmice umalo je potvrdio golom City, i to samo dvije minute poslije. Sterling ipak nije uspio uputiti dobar udarac.

Tako je West Ham i treću utakmicu zaredom ostao neporažen i to je dobra vijest za njih. Momčad Davida Moyesa je prije tri tjedna slavila kod Leicestera 3:0, u prošlom kolu je nadoknadila tri gola minusa protiv rivala iz Sjevernog Londona Tottenhama i sad je izbjegla poraz protiv favoriziranog Cityja kojem ne ide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo