WENGER OTKRIVANJEM DUGO ČUVANE TAJNE U OČAJ BACIO NAVIJAČE ARSENALA: / 'Taj bi potez sigurno promijenio povijest'

Image
Foto: AFP

Arsene Wenger napušta Arsenala nakon gotovo 22 godine vođenja momčadi tog kluba

17.5.2018.
12:48
AFP
VOYO logo

Ukupno 17 naslova, među kojima i tri za najbolju momčad engleskog prvenstva, na klupi Arsenalove nogometne momčadi osvojio je francuski trener Arsene Wenger. Pitanje je koliko bi ih osvojio da je napravio potez o kojem je sad bio spreman govoriti.

Priznao je Francuz da nije uspio u klub dovesti Cristiana Ronalda premda je tome bio blizu. Portugalski se nogometaš te 2003. godine odlučio za odlazak u Manchester United, a sve što je uslijedilo je - povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bili smo bliski'

Baš tu riječ upotrijebio je i Wenger priznavši, citira ga Independent, da bi ona drugačije izgledala da je uspio u svom naumu.

"Bio je ovdje sa svojom majkom i bili smo bliski. Tada se umiješao Manchester United čiji je trener ondje bio Carlos Queiroz. United je igrao protiv Sportinga, Ronaldo je bio odličan i oni su ga doveli."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakav bi to dvojac bio

"Možete si zamisliti kako bi bilo imati Thierryja Henryja i Ronalda zajedno. To bi zasigurno promijenilo povijest mog bivanja ovdje", priznao je Wenger dodavši da Arsenal nije želio izjednačiti ponudu tešku 12 milijuna funti Uniteda za Ronalda.

"Uvijek postoji nešto što se moglo drugačije izvesti, a problem u pregovorima jest znati kada se iz njih povući. Dok smo govorili od 4,5 milijuna funti pregovarali smo... dakle, bili smo blizu. Ali Manchester United je ponudio 12 milijuna funti što si mi nismo mogli priuštiti u to vrijeme."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo