WENGER ARSENAL USPOREDIO S NOKAUTIRANIM BOKSAČEM, GATTUSO RAZOČARAN: / 'Igramo u dresu kojeg treba poštivati'

Image
Foto: AFP, MIGUEL MEDINA

"Rezultat je velikim dijelom zasluga Arsenala, ali i naših grešaka", rekao je Gattuso

8.3.2018.
23:24
AFP, MIGUEL MEDINA
VOYO logo

ARSENAL UTIŠAO MILAN I SLAVIO NA SAN SIRU: Salzburg s Hrvatom u postavi šokirao Borussiju, Ćorluka se vratio nakon 10 mjeseci

Image
ARSENAL UTIŠAO MILAN I SLAVIO NA SAN SIRU: /

Salzburg s Hrvatom u postavi šokirao Borussiju, Ćorluka se vratio nakon 10 mjeseci

Image
ARSENAL UTIŠAO MILAN I SLAVIO NA SAN SIRU: /

Salzburg s Hrvatom u postavi šokirao Borussiju, Ćorluka se vratio nakon 10 mjeseci

Arsene Wenger iznenadio je Gennara Gattusa na San Siru - Arsenal je golovima Mkhitaryana i Ramseya slavio sa 2-0 protiv Milana. Utakmicu su ove dvije momčadi dočekale u potpuno različitim ozračjima - Arsenal je bio u nizu od četiri poraza, dok su Rossoneri iz 13 uzastopnih utakmica izlazili neporaženi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moramo završiti posao'

"Važna pobjeda nakon tjedna koji je bio kao iz noćne more. Pobjeda je važna, ali još se nismo kvalificirali. Moramo kod kuće završiti posao. Nismo bili u poziciji da previše riskiramo, ali nismo smjeli biti ni preoprezni jer se onda izgubi protočnost igre. Branili smo se do samoga kraja," rekao je Arsene Wenger pa dodao:

"Kada te nokautiraju kao boksača jednostavno nemaš vremena reagirati, samo se napola vratiš, ali moraš odgovoriti. Ponos i želja da pokažeš kvalitetu moraju 'isplivati' tijekom utakmice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rezultat je zasluga Arsenala, ali i naših grešaka'

Gennaro Gattuso bio je pun samokritike:

"Jednostavno nismo bili momčad, kada su god oni napadali, bili smo u opasnosti. Utakmice na ovoj razini su velika novost mnogim igračima, idemo dalje, nećemo gubiti vjeru. Bili smo isključeni, Arsenal je zaslužio, naučit ćemo nešto iz ovoga. U nogometu se nikada ne zna, idemo u London dati sve od sebe, neće nam to biti izlet", rekao je pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo Milan i igramo u dresu kojeg trebamo poštivati. Mogli smo i večeras zabiti, nije još gotovo. Očekivao sam od Wengera da će ovako postaviti utakmicu, ali mi smo pogriješili jer smo im ostavljali previše prostora, uvijek nam je nedostajao jedna čovjek. Rezultat je velikim dijelom zasluga Arsenala, ali i naših grešaka", prenosi Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo