novi/stari trener / Vulić predstavljen na Poljudu: 'Ovo je moja kuća, osjećam se kao da sam se vratio izgubljenom sinu'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

U ponedjeljak prijepodne klub je u svojim prostorijama predstavio novog/starog trenera, a zatim se okupljenim novinarima obratio i sam Vulić

10.9.2018.
11:38
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon katastrofalnog otvaranja sezone, donedavni trener Hajduka Željko Kopić dobio je otkaz, a Uprava kluba s Poljuda na njegovo je mjesto dovela Zorana Vulića

Nije to neko inovativno rješenje - Vulić na klupu 'bijelih' sjeda po peti put u svojoj trenerskoj karijeri, no za klupsku upravu on predstavlja solidno, pouzdano i, s obzirom na financijsku situaciju splitskog kluba, ekonomski najprihvatljivije rješenje. Vulićevi pomoćnici bit će dvije Hajdukove legende - Mario Carević i Mladen Pralija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak prijepodne klub je u svojim prostorijama predstavio novog/starog trenera, a zatim se okupljenim novinarima obratio i sam Vulić. 

"Malo sam uzbuđen vratiti se doma nakon toliko vremena. Ovo je moja kuća. Učinit ću sve da napravimo što bolji rezultat, malo sam stariji, 15-ak godina, ali znate me", kazao je Vulić u uvodu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da momčad ima prostora za napredak, teško mi je više reći, stigao sam u situaciju koja nije dobra, treba mi mir i vrijeme da upoznam momčad, učinit ću sve da Hajduk vratimo u vrh hrvatskog nogometa, tamo gdje mu je i mjesto", poručio je novi trener, 

Na pitanje što će prvo učiniti, Vulić je ponudio prilično jednostavan odgovor:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas ću se upoznati s momčadi, učit ćemo, napravit ćemo neke promjene i rošade, ali rano je za reći nešto više od toga."

Danas u 18 sati Vulić će odraditi prvi trening s momčadi. Momčadi koja, smatra on, ima mnogo više kvalitete no što to rezultati s početka sezone govore. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mislim da kvalitetu imaju, negdje je došlo do nekakvog bloka i vjerujem da ćemo ga otklonili i krenuti nabolje.

Najbitnije je, kaže Vulić, uspostaviti zajedništvo u momčadi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teška su vremena na Poljudu, ali moramo jedan drugog podržavati, stvoriti mir ovoj momčadi. A onda i momčad mora reagirati."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo