Bivši trener Hajduka žestoko 'opleo' po upravi / Vulić ekskluzivno za RTL: 'Napravio sam sve što su od mene očekivali, a smijenjen sam na joystick'

Vulić je upisao samo tri ligaške pobjede u ukupno devet utakmica koliko ih je proveo na klupi

28.11.2018.
18:48
VOYO logo

Iako je borbu za trenersko mjesto izgubio, Zoran Vulić odlučan je ne izgubiti i rat za klub koji nosi u srcu pa je na Upravu Hajduka sasuo paljbu.

"Oni su se požurili mene smijeniti. Ne znam razlog zašto, vjerojatno sam postao opasan za neke ljude koji su tu doselili u klub od prvog dana nisam naišao na podršku, imao sam maksimalne opstrukcije, čak sam dobivao neke mailove iz te naše akademije da mi neće dati neke igrače", rekao je sad već bivši trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije zapinjalo samo zbog igrača. Vulić je u klubu za mlađe uzraste htio trenere Nenada Praliju i Deana Računicu. A naslijedio ga je Siniša Oreščanin, bivši trener mlađih kategorija Dinama. S kojim nije bio u dobrim odnosima.

"Mi moramo biti iskreni da tu ima puno trenera i nećemo se lagati, to je tajna da ima puno trenera koji su došli odbačeni iz Dinamove škole. Za mene nije normalno da pionirima, kadetima i drugoj momčadi Hajduka nema nikoga iz Dalmacije. Imamo kvalitetnih mladih trenera koji nisu ništa lošiji od ovih koji su momentalno tu, možda jedino što nemaju laptope", rekao je Vulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vulić je bez laptopa upisao samo tri ligaške pobjede u ukupno devet utakmica koliko ih je proveo na klupi.  

"Nažalost i ova odluka koju smo donijeli nije bila laka, ali smo svjesni i mi i on da se nije dogodio taj napredak i da u biti čekanje ništa ne bi popravilo". izjavio je predsjednik uprave Hajduka Jasmin Huljaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huljaj jučer nije htio kritizirati Vulića jer je legenda kluba. Ali Vulić se nije štedio:

"Uzeo sam momčad kad je bila deveta na tablici, doveo sam je na šesto mjesto, nekakav pomak je. Apsolutno sam ono što se od mene tražilo, da promoviram mlade igrače, promoviram malog Bradarića, Teklića, Palaversu tako da je ono što je pred mene bilo postavljeno ispunio, jednostavno mislim da sam smijenjen na joystick."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaigrala se očito Uprava pa ustoličila i trećeg trenera u sezoni. Vulić je i sam poručio da plasman Hajduka mora biti ispred pojedinaca, no ostaje za vidjeti uplovljava li ovim manevrom Majstor s mora u mirnije vode.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo