Argentinac odusevljen Hrvatom: 'Nikada jos nisam upoznao takvog nogometasa'

U razgovoru za calciomercato.it menadzer hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovacica, Nikky Vuksan, potvrdio je da njegov pulen ostaje u Interu.

15.5.2014.
14:14
VOYO logo

"Mateo ce ostati u Interu. Tu nema nikakvih dvojbi. On zeli ostati, a i klub ga zeli zadrzati. Nece nikamo otici", rekao je Vuksan.

Kovacic u posljednje vrijeme igra sjajno u dresu milanskog kluba, a u posljednjoj je utakmici Serie A, u uvjerljivoj pobjedi nad Laziom 4-1, upisao tri asistencije. Kovacic i dalje ceka na prvi pogodak u dresu "nerazzurra".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/TsDGRtnFFOA

Argentinski nogometas Intera Mauro Icardi bio je gost klupske televizijske emisije na programu Inter Channel, u kojoj je govorio o mnogocemu, izmedu ostalog i o nasem reprezentativcu Mateu Kovacicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Icardi je naglasio kako se jako dobro slaze s nasim igracem, kako na tako i izvan travnjaka.

"On je mlad igrac, ali nikada nisam vidio nekoga tko tako dobro barata s loptom i vodi je u nogama. Nikada jos nisam upoznao takvog nogometasa. Pomazemo si jako puno tijekom utakmica i dobro se razumijemo. Zna moje kretanje i cesto me posluzuje s loptom", rekao je 21-godisnji argentinski napadac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovacic je u posljednjoj utakmici Serije A, u pobjedi nad Lazijem (4-1), upisao tri asistencije, jedna od njih bila je savrsena, a ista je bila namijenjena upravo za Icardija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo