VUKOVI PREGAŽENI UOČI REALA: / Bayer briljantnim golovima nastavio pobjednički niz

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Uoči dvoboja protiv Real Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka nogometaši Wolfsburga se ne mogu pohvaliti dobrom formom. U prvoj utakmici 28.

1.4.2016.
22:43
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Bayer Leverkusen je nastavio s dobrim igrama posljednjih tjedana. Ovo mu je treća pobjeda zaredom u njemačkom prvenstvu, a njome je, barem privremeno, skočio na četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka.

Chicharito prekinuo post

Apotekari su poveli u 27. minuti nakon lijepe akcije u čijoj je završnici Hakan Çalhanoglu proigrao strijelca Juliana Brandta. U 73. minuti je prekid posta napokon dočekao meskički napadač Javier Chicharito Hernandez. Nakon 462 minute 'odmora' od golova zabio je na vrlo atraktivan način, iskosa je s lijeve strane pogodio dalji kut suparničkog gola. Do kraja utakmice je uspio proigrati i Vladlena Jurčenka koji je postigao briljantan pogodak, svoj prvi u dresu Bayera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/Cs3A

Chicharito je s 15 golova četvrti strijelac Bundeslige, a na četvrtom je mjestu i njegova momčad koja s Herthom, Schalkeom, Borussijom Mönchengladbach i Mainzom vodi borbu za posljednja dva mjesta koja vode u Ligu prvaka. Wolfsburg je, pak, ostao na osmom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo