VRSALJKOV KONKURENT U ATLETICU SUSPENDIRAN ZBOG KLAĐENJA: / Vatrenom se otvorila velika prilika

Image
Foto: Profimedia

Trippier je prekršio pravila prošlog ljeta kada je prelazio iz Tottenham Hotspura u madridski Atletico u transferu vrijednom 20 milijuna funti

23.12.2020.
15:45
Profimedia
VOYO logo

Kieran Trippier (30), desni bek engleske reprezentacije i španjolskog Atletico Madrida suspendiran je na 10 tjedana u svim nogometnim aktivnostima i kažnjen sa 70 tisuća funti zbog kršelja pravila o klađenju.

Iz FA-a su objavili kako je Trippier kažnjen zbog kršenja odredbi prema kojima nije smio drugim osobama dijeliti bilo kakve informacije vezane uz nogomet i njegovu poziciju unutar same igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrijeme transfera

Image
Foto: AFP Photo, Alexander NEMENOV
Image
Foto: AFP Photo, Alexander NEMENOV

Kieran Trippier (lijevo) is congratulated by teammates after scoring a goal during the Russia 2018 World Cup semi-final football match between Croatia and England at the Luzhniki Stadium in Moscow on July 11, 2018. / AFP PHOTO / / RESTRICTED TO

Trippier je navodno prekršio tu odredbu prošloga ljeta kada je prelazio iz Tottenham Hotspura u madridski Atletico u transferu vrijednom 20 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trippier igra u Atleticu s hrvatskim reprezentativcem Šimom Vrsaljkom i glavni mu je konkurent za poziciju na desnom boku.

Englez će tako propustiti barem sljedećih 14 utakmica Atletica, među kojima je i okršaj s Cheseajom u osmini finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo