mora 'pod nož' / Vrsaljko završio sezonu: Inter izostavio našeg beka s popisa igrača za nastavak sezone

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

U subotu je iz Italije stigla potvrda kako Vrsaljko do kraja sezone više neće na travnjake

2.2.2019.
16:19
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko definitivno je završio sezonu. 

Prije dva dana pojavile su se informacije kako će dva vatrena beka, Pivarić s lijeve i Vrsaljko s desne, propustiti start kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine, a informaciju je potvrdio i liječnik reprezentacije dr. Boris Nemec. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih želio procjenjivati kada će Šime ponovno biti na terenu, tek kada liječnici 'otvore' koljeno, znat ćemo točno kakvo je stanje i koliko će trajati oporavak", rekao je dr. Nemec u četvrtak. 

U subotu pak i iz Italije stiže potvrda kako Vrsaljko do kraja sezone više neće na travnjake. Nerazzuri su Šimu izostavili s popisa registriranih igrača za talijansko prvenstvo, kao i za Europsku ligu, što daje naslutiti kako je već odigrao posljednju utakmicu u crno-plavom dresu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Vrsaljko je još uvijek član Atletico Madrida, koji ga je na ljeto poslao na jednogodišnju posudbu u Milan, uz opciju otkupa ugovora, no sad je jasno da do nje neće doći. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomu u prilog ide i činjenica kako je Inter prije nekoliko dana osigurao zamjenu na njegovoj poziciji - na posudbu je iz Southamptona doveden Portugalac Cedric Soares, koji je već odigrao prvu utakmicu u četvrtfinalu Talijanskog kupa protiv Lazija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo