OGLASIO SE I KLUB / Vrijeme za promjene i odlazak iz Rusije: Lovrena bi uskoro mogli gledati u dresu drugog prvaka?

Image
Foto: Profimedia

Prema pisanju ruskih i turskih medija, Lovren bi uskoro mogao promijeniti sredinu

4.8.2022.
8:21
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren počeo je s pripremama za novu sezonu. A ona će se igrati u sjeni ruske ofenzive na Ukrajinu. Lovren je nakon početka rata ove veljače odlučio ostati u ruskom klubu te se nije oglašavao po tom pitanju.

Image
SJAJNO LJETO /

Još jedan fantastičan posao u Turopolju: Gorica je prodala svog problematičnog napadača u Mađarsku

Image
SJAJNO LJETO /

Još jedan fantastičan posao u Turopolju: Gorica je prodala svog problematičnog napadača u Mađarsku

Međutim, neki drugi jesu i žestoko su ga napadali. On je sad odlučio progovoriti o tome te je u intervjuu za ruski Match TV poručio da nije imao dvojbe da će se vratiti u Rusiju, iako Zenit ove godine neće nastupiti u europskim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je jako bolno i ne razumijem takvu odluku. Sport i politika trebaju biti neovisni, a sada su mnogi sportaši, ne samo nogometaši, kažnjeni. Čak ni paraolimpijci, koji su cijeli život posvetili dolasku na Olimpijske igre, ne smiju se natjecati. Vidimo da postoji politika dvostrukih standarda, ali tu ne možemo ništa. Moramo samo pokazati snagu, biti još bolji ove sezone i vjerujem da ćemo se vratiti u Europu. Razgovarao sam s predsjednikom Zenita Aleksandrom Medvedevim i rekao sam mu da ću ostati. Potpisao sam trogodišnji ugovor s klubom i namjeravam ga ispuniti", kazao je i nastavio.

Vrijeme za promjene?

"Sve u svemu, situacija je jako teška, i za mene. Veliki je pritisak na mene i neki ljudi žele da odem", poručio je. A čini se kako bi uskoro mogao napustiti Rusiju. Prema pisanjima ruskih i turskih medija, hrvatski stoper navodno je ponuđen turskom prvaku Trabzonsporu. Ruski Soccer.ru i turski aSpor pišu kako su Lovrenovi predstavnici ponudili srebrnog iz Rusije novom prvaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, ruski je izvor kontaktirao generalnog direktora Zenita, Aleksandra Medvedeva, koji je kratko i jasno poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije istina da je Dejan Lovren ponuđen Trabzonsporu".

Posljednjih nekoliko mjeseci Lovrena se često selilo iz Zenita. Spominjao se interes Josea Mourinha i Rome, ali se proširila vijest i o mogućem povratku u Dinamo. Kako za sada stvari stoje, Lovren će ostati u Rusiji, gdje je u dresu Zenita odigrao 49 utakmica i postigao dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo