VRIJEME JE ZA NOVI IZAZOV: / Još jedan hrvatski nogometaš dolazi na Apeninski poluotok

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida (27) mogao bi u završnici prijelaznog roka napustiti redove kijevskog Dinama.

23.8.2016.
11:45
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Iako se posljednjih tjedana nagađalo da je na meti engleskih klubova Sunderlanda i Middlesbrougha, prema pisanju talijanskih medija, Vida je na pragu prelaska u Torino. Trebao bi u taj klub doći kao zamjena za srpskog stopera Nikolu Maksimovića za kojeg se očekuje da će ovih dana biti prodan, najvjerojatnije Napoliju.

Zamjena za srpskog stopera

U Torinu su kao idealnu alternativu za Maksimovića označili Vidu, a talijanski Sky Sport tvrdi da je dogovor s igračem već postignut. Sada se trebaju dogovoriti i dva kluba, a Gazzetta dello Sport procjenjuje da će Torino platiti Dinamo između sedam i osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vida je karijeru počeo u Osijeku iz kojeg je 2010. otišao u Bayer Leverkusen. Godinu dana kasnije je pojačao zagrebački Dinamo iz kojeg je u siječnju 2013. prešao u redove kijevskog imenjaka. Prošle je sezone u ukrajinskom prvaku igrao na prilično visokoj razini, kako na mjestu stopera, tako i na lijevom i desnom boku. Vrlo dobar dojam koji je ostavio na Europskom prvenstvu u Francuskoj povećao je zanimanje za njega i čini se da je došao trenutak za napuštanje Ukrajine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo