VRATAR REALA OTKRIO JE DOSAD NEPOZNATE DETALJE IZ SVLAČIONICE: / Ovo je nešto oko čega bi se Perez itekako trebao zabrinuti

Image
Foto: AFP

Tajne svlačionice Real Madrida polako izviru na površinu

2.2.2019.
20:53
AFP
VOYO logo

Golman Real Madrida Thibaut Courtois izjavio je kako Realu nedostaje Cristiano Ronaldo u njihovoj igri, ali i da nitko od igrača u klubu o njemu ne priča. Cristiano Ronaldo je kao najbolji strijelac u povijesti kluba prošlog ljeta napustio Real Madrid i prešao u Juventus, a iako to na početku nisu htjeli priznati, njegov odlazak se doista osjetio u igri Reala.

Otkrio pikantne detalje

"Ne pričamo o Ronaldu. Novinari su oni koji ga uglavnom spominju. Bilo je utakmica koje smo izgubili gdje bi promašili 10 prilika. U isto vrijeme on zabije dva za Juventus. Tada je lagano pričati o njemu", rekao je golman Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ipak, ako vas Ronaldo napusti, a nemate top napadača na njegovom mjestu, znate da ćete imati tešku godinu. Ostajete bez 50 golova. Nadam se da će Bale i Benzema zabijati više i to su počeli raditi u posljednje vrijeme, vidi se napredak. Istina, u La ligi smo 10 bodova iza Barcelone. Ali i oni imaju teške utakmice u kojima znaju izvući pobjedu u posljednjim minutama. Možda imamo jednu tranzicijsku sezonu", kaže Courtois.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo