VRATAR REALA OPET OSTAVIO BELGIJU NA CJEDILU: / Stiglo dosta bizarno objašnjenje zašto ovaj put ne može igrati

Image
Foto: AFP

Courtois je i prošli mjesec napustio okupljanje reprezentacije

8.10.2020.
14:04
AFP
VOYO logo

Vratar Real Madrida Belgijanac Thibaut Courtois, nije "fizički sposoban" igrati sljedeće utamice Crvenih vragova, objavio je u četvrtak Belgjski nogometni savez.

"Thibaut Courtois će napustiti centar za trening nakon liječničkog pregleda. On nije u stanju igrati", objavljeno je na službenom Twitter profilu belgijske reprezentacije koja večeras igra utakmicu protiv Obale Bjelokosti, a onda dvije utakmice Lige nacija, najprije u nedjelju protiv Engleske i u srijedu protiv Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj izostanak s ovako važnih utakmica iznenađuje s obzirom da je Courtois zadnji vikend u utakmici španjolskog prvenstva protiv Levantea pokazao da je u formi.

Image
Foto: Daniel Gonzalez Acuna / Zuma Press / Profimedia

March 8, 2020, Seville, Spain: THIBAUT COURTOIS of Real Madrid in action during the La Liga soccer match between Real Betis and Real Madrid at Benito Villamarin Stadium, Image: 504713255, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Neki belgijski mediji nagađaju da je do ovakve odluke da Curtois ne igra došlo zbog napetosti u odnosima između Belgijskog nogometnog saveza i Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli mjesec, dok je još uvijek bio rekonvalescent, Edena Hazarda je u reprezentaciju pozvao izbornik Roberto Martinez, što su kasnije zamjerili čelnici Reala.

Courtois je i prošli mjesec napustio okupljanje reprezentacije kako bi se vratio u Real, s Savez nije dao objašnjenje zašto nakon što je demantirao da je prvi vratar belgijske reprezentacije pozitivan na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo