Vlatko Marković napokon priznao da je lagao

29.2.2012.
9:23
VOYO logo

Šimunić, braća Kovač, Petrić, Rakitić, samo su neka imena u moru hrvatskih reprezentativaca koji su svoje prve nogometne korake napravili daleko od domovine. No, Vatrene skautske službe zamijetile su njihove talente na vrijeme.

No, jedno se ime ipak provuklo ispod radara. Riječ je o Zlatanu Ibrahimoviću, jednom od najboljih napadača današnjice. Gotovo je nevjerojatno kako je jedan igrač takvog talenta promaknuo očima HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su 2003. iz HNS govorili da su krenuli u lov na Ibru, te kako bi Zlatan mogao zaigrati za Vatrene, ispostavilo se kako su gospoda iz HNS-a ipak lagala. I sam igrač je na pres-konferenciji uoči prijateljskog susreta s Hrvatskom na Maksimiru rekao da se ne sjeća da ga je netko zvao.

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković svojedobno nas je uvjeravao u suprotno, no sada je napokon priznao pravu istinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je apsolutno točno. Nikad, barem kad se radi o nama, nismo razgovarali s Ibrahimovićem i predložili mu da igra za Hrvatsku. Kroz našu službu u HNS-u prošlo je preko šest tisuća mladih nogometaša iz BiH, jer smo svojedobno pomagali tom Savezu. Nažalost, nismo znali za Ibrahimovića, niti iz BiH niti iz Hrvatske nitko nas nije izvijestio da u Švedskoj postoji tako sjajan igrač. Zaista ga obožavam, svake godine glasam za njega kad se bira najbolji nogometaš svijeta. On je zaista fantastičan igrač", izjavio je Marković za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo