Vlatko Marković najavio Bilićevu smjenu?

'Ovako dalje više ne ide!

8.10.2011.
12:49
VOYO logo

U Atenu je Slaven Bilić došao sa štitom, kući se vratio na njemu! Kao nogometni pokojnik, kao poraženi, kao čovjek kojem će u trenerskoj biografiji pisati da je posljednju utakmicu na izborničkoj klupi Hrvatske odradio protiv Grčke!

Naime, predsjednik HNS-a, Vlatko Marković, rekao je poslije tragičnog poraza u Grčkoj:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovako dalje više ne ide! Sva je sreća da je ovdje bio gotovo kompletan Izvršni odbor, u nedjelju ćemo održati konzultacije, a u ponedjeljak će biti sjednica na kojoj ćemo odlučiti o novim koracima uoči utakmice protiv Latvije. Povući ćemo neke važne poteze", rekao je Marković nakon atenske blamaže.

Pametnome dosta. Nije teško zaključiti da Bilić u utorak na Kantridi protiv Latvije možda i neće biti na klupi, što je prokomentirao ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bože moj, to je njihovo pravo! Ja radim svoj posao i od sutra ću pripremati momčad kao da ću je voditi protiv Latvije. A Izvršni odbor odlučit će onako kako odluči", istaknuo je izbornik.

Bilić očito više nema autoritet nad igračima, previše se intimizirao s njima, ne doživljavaju ga kao čovjeka čvrste ruke, nego kao prijatelja i kolegu! Sve im je dopustio, igraju mu standardno čak i neki koji i s tribine izgledaju zapušteno, a u klubovima ih treneri nerijetko drže i izvan klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Grčke je Nane uletio u Santosov mlin, domaći su bili pametniji i mudriji od Hrvatske.

Joe Šimunić je izjurio prvi iz svlačionice u Ateni, te bijesnim i plačnim glasom rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nisam bio ovako ponižen, nikad se nisam ovako loše osjećao! Ali, ne smijem vam reći sve što mi je na duši, jer će onda biti svašta!"

Vezani članci:

arti-201110070632006 arti-201110071053006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo