JAKO JEDNOSTAVNO / Treneru West Hama stigao savjet, evo što treba učiniti s Nikolom Vlašićem: 'To bi riješilo problem...'

Image
Foto: Profimedia

Nikola Vlašić nije uspio opravdati očekivanja u prvoj sezoni u West Hamu

25.7.2022.
10:09
Profimedia
VOYO logo

Veznjak hrvatske reprezentacije Nikola Vlašić nalazi se u prilično lošoj situaciji svom West Hamu, čiji je član od prošle sezone.

Image
NIJE DOBRO /

Novi problemi za Vlašića: West Ham povukao znakovit potez, znači li ovo da su otpisali Nikolu?

Image
NIJE DOBRO /

Novi problemi za Vlašića: West Ham povukao znakovit potez, znači li ovo da su otpisali Nikolu?

Vlašić, za kojega su Čekićari platili 30 milijuna eura ruskom CSKA, nije uspio opravdati očekivanja i nije puno igrao pa se nedavno pojavila informacija da su ga "Čekićari" voljni ovoga ljeta poslati na posudbu ili čak prodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za West Ham je u prošloj sezoni nastupio u 31 utakmici i nije ostavio dobar dojam. Dobivao je prilike, ali konkurencija mu je bila prevelika i činjenica da se stalno morao trgati za mjesto u momčadi i često kretati s klupe, očito je ostavila traga na njegovoj motivaciji i entuzijazmu.

Prošlog tjedna je najveći stručnjak za transfere Fabrizio Romano objavio vijest zbog koje bi Vlašićeva budućnost u West Hamu mogla postati puno jasnija. "Čekićari" su, kako tvrdi Romano, poslali ponude za dva ofenzivca, srpskog krilnog napadača Filipa Kostića iz njemačkog Eintrachta i talijanskog hit napadača Gianlucu Scamaccu iz Sassuola. Ovi transferi, ako se ostvare, predstavljaju veliki problem za Vlašića jer je riječ o igračima koji bi ga mogli, pogotovo Kostić, udaljiti od početne postave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

No, to se neće dogoditi ako Vlašić zauzme drugu poziciju u momčadi.

U ponedjeljak je prezenter na klupskoj televiziji West Hama Dan Lawless dao savjet treneru Čekićara Davidu Moyesu i predložio mu upravo to - da promijeni mjesto na kojemu Vlašić igra u njegovoj momčadi, da Hrvat više ne igra na krilnim pozicijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba ga staviti u sredinu vezne linije. To je pozicija na kojoj ove sezone želim vidjeti Vlašića, a ne na krilu. Treba ga staviti iza napadača i mislim da će onda napredovati. Kada bi se Vlašić vratio u svoju najbolju formu, to bi riješilo problem za Moyesa i njegovu ekipu sljedeće sezone. Možda bi čak vratilo londonski klub u Europsku ligu", istaknuo je Lawless.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo