OPA, VIDI TI NJEGA / Što to Vatreni radi na treningu? Vlašića uhvatila kamera kako radi neobične vježbe, nismo imali pojma da to može

Image
Foto: Twitter

U cijeloj sezoni uspio je zabiti samo jedan gol i namjestio je tri, ali je uglavnom igrao na sebi neprirodnoj poziciji, lijevog krila

13.7.2022.
14:29
Twitter
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, Nikola Vlašić, imao je katastrofalnu debitantsku sezonu u West Hamu. Londonski klub platio ga je nemalih 30 milijuna eura prošloga ljeta i stigao je kao ponajbolji igrač tada još respektabilne ruske lige, ali nikako se nije uspio nametnuti treneru Davidu Moyesu i malo je reći da je razočarao sve.

U cijeloj sezoni uspio je zabiti samo jedan gol i namjestio je tri, ali je uglavnom igrao na sebi neprirodnoj poziciji, lijevog krila. Govorilo se da će Vlašić ovoga ljeta napustiti klub i pokušati oživiti karijeru, ali mnogim klubovima koji ga žele problem predstavlja odšteta i njegova visoka plaća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane West Ham možda nije spreman odustati od Vlašića nakon samo jedne sezone. Uložili su puno novca u njega i on još uvijek, kada je u formi, može biti jedan od ključnih igrača, a kako imamo prilike vidjeti Vlašić je ozbiljno ušao u sezonu i na treninzima radi punom parom. Doduše, malo mu je trening neobičan, ali na vidi se dobro u kakvoj je tjelesnoj formi Vlašić. Brutalnoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo