VLAŠIĆ PROGOVORIO O TEŽINI OZLJEDE I NEVJEROJATNOJ NOGOMETNOJ GODINI: / 'Dogodilo mi se nešto što nisam očekivao'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Pred kraj prijateljske utakmice s Gruzijom Vlašiću je protivnički igrač nezgodno uklizao

19.11.2019.
21:26
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Iako će mnogi reći kako je to bio Luka Modrić, nekako se čini da je prvo ime ovih kvalifikacija i ove nogometne godine upravo Nikola Vlašić. Ofenzivni veznjak CSKA odradio je čudesne kvalifijacije i izravno je bio zaslužan za pobjede na nekoliko utakmica. Međutim, ove je kvalifikacije zaključio na dosta zabrinjavajuć način.

Pred kraj prijateljske utakmice s Gruzijom (2:1) Vlašiću je protivnički igrač nezgodno uklizao i udario ga u potkoljenicu zbog čega je ovaj s vrlo bolnom grimasom iznesen s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

15.11.2018., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga nacija, Liga A, skupina 4, 3. kolo, Hrvatska - Spanjolska. Nikola Vlasic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Težina ozljede

Nakon utakmice Vlašić je objasnio što se zapravo dogodilo.

"Momak je uklizao, nije bilo namjerno, lupio me u potkoljenicu, mislio sam da je nešto ozbiljno ali ipak mislim da nije, napravit ću još rendgen", rekao je mladi hrvatski nogometaš i zatim kazao kako misli da je preloma nema. "Mislim da nije prelom, vidite da hodam, nadam se da nije preozbiljno", rekao je Vlašić pred kamerom Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što kaže o utakmici s Gruzijom, nije baš bila lagana? "Mislim da smo bili bolji i da smo trebali zabiti više golova", rekao je kratko Vlašić.

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

16.11.2019., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Kvalifikacije za Europsko prvenstvo, skupina E, 9. kolo, Hrvatska - Slovacka. Slavlje Hrvatske. Nikola Vlasic. Photo: Igor Soban/PIXSELL

Čudesna godina

Bila mu je ovo zaista izvanserijska godina, čudesna štoviše, je li tako što očekivao lani? "Nisam baš očekivao i razmišljao o tome, idem utakmicu po utakmicu. Tako uvijek razmišljam, ali misli da su se desile stvari koje nitko nije očekivao i nadam se da ću nastaviti na tom nivou", veli Nikola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine ga baš idu golovi, u čemu je tajna? "Samo opucaš i gađaš mali kut. Treba pucati, to je najlakši način da zabiješ", uz smijeh je zaključio Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo