Pronašao sreću u Rusiji / Vlašić kritizirao Everton i Englesku ligu: 'Ja ne želim igrati na taj način'

Image
Foto: AP

Njegove predstave u Ligi prvaka bile su sjajne, a večeras ga očekuje gostovanje u Rimu kod Rome

23.10.2018.
16:52
AP
VOYO logo

Mladi hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić ove se sezone u samo nekoliko utakmica pokazao kao pun pogodak za moskovski CSKA koji ga je doveo na posudbu iz Evertona.

Vlašić je u Ligi prvaka jednim pogotkom srušio Real Madrid, a drugim spasio svoju momčad od poraza u utakmici protiv Viktorije Plzen. Njegove predstave u Ligi prvaka bile su sjajne, a večeras ga očekuje gostovanje u Rimu kod Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašić je uoči svog trećeg nastupa u Ligi prvaka u intervjuu za talijansku Gazzettu dello Sport progovorio o samom natjecanju, ali je i "podboo" svoj klub Everton u kojem se nikako nije uspio nametnuti.

"U Engleskoj tek pet-šest klubova koje vode strani treneri poput Guardiole i Kloppa igraju dobar nogomet. Ostali samo misle kako se braniti i igraju puno na fizikalije. Ja ne želim tako igrati. Volio bih u budućnosti igrati u španjolskoj La LIgi. Tamo se cijeni tehnika", rekao je Vlašić u intervjuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se bivši igrač splitskog Hajduka i na favorite ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka, a njegov izbor bio je Evertonov gradski rival Liverpool koji je bio prošlogodišnji finalist.

"Rekao bih Chelsea, ali oni nisu ove godine u Ligi prvaka. Liverpool je bio u finalu prošle godine i sada su još jači. Iza njih su Manchester City, Barcelona, Juventus i Real Madrid", zaključio je Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo