VLAŠIĆ DOBIO NAJLJEPŠI MOGUĆI KOMPLIMENT: / 'Poslije ovoga Zlatnu loptu bih dao njemu, a ne Modriću'

Image
Foto: Screenshot

Nakon gola i asistencije u 1. kolu Plzenu, ubilježio još jedan gol u Ligi prvaka koji će pamiti cijeli život.

3.10.2018.
9:00
Screenshot
VOYO logo

Bivši nogometaš Hajduka Nikola Vlašić odigrao je najbolju utakmicu dosadašnje karijere. Golom u drugoj minuti srušio je veliki Real Madrid i donio pobjedu CSKA-u. Na taj način kreirao je najveće iznenađenje drugo kola Lige prvaka. Pohvale na njegov račun stižu sa svih strana.

“Bio je izvrstan, ali ne samo u ovoj utakmici nego i u ranijim. Dolaskom u klub shvatio je da može postati vođa ove mlade momčadi. Njegov pogodak Realu najbolje pokazuje koliko nam znači. Ambiciozan je, želi igrati i napravio je pravi potez što je došao kod nas”, poručio je trener Viktor Gončarenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaslužena pobjeda

Njegov prethodnik na klupi Valerij Gažajev ostao zatečen ovom pobjedom.

"Prije svega čestitam klubu i mladoj momčadi na jako važnoj pobjedi. Ovo im je veliko iskustvo i otvara prostora napretku. Pobjeda je apsolutno zaslužena. Real je dominirao, ali su se odmaćini dobro branili i iskoristili svoje prilike u napadu. Ovo je jako velika i zaslužena pobjeda", kazao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad je izgledala dobro organizirano. Izdvojio bih trio imena. Marija Fernandeza, Akinfejeva i naravno Vlašića", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispred Modrića

Mladi Vatreni najveću je pohvalu dobio od suigrača NikiteČernova.

"Zaslužuje li Modrić Zlatnu loptu nakon ovoga? Poslije ove utakmice da bih je Nikoli Vlašiću", ispalio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši ruski nogometaš i trener AndreiSolomatin također je sipao komplimente na račun hrvatskog nogometaša.

"Stvarno mi se sviđa. Opet je u Ligi prvaka zabio važan pogodak. Gol je došao nakon pogreške Kroosa, ali Vlašić je zaslužio pohvale. Majstorski je reagirao u tom trenutku", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dvije odigrane utakmice CSKA je na čeku skupine G s četiri boda, jednim više od druge Rome i trećeg Reala. Na dnu je Victoria Plzen s jednim osvojenim bodom.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo