VLAŠIĆ BACIO KOEMANA U TRANS: / 'Ponekad je teško povjerovati da ima 19 godina. Donio je energiju, donio je nogomet'

Image
Foto: AFP

Mladi hrvatski nogometaš Nikola Vlašić (19) zabio je prvi pogodak otkad je stigao u Everton i zaradio nove pohvale trenera Ronalda Koemana.

29.9.2017.
9:51
AFP
VOYO logo

Vlašić je posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka došao na Goodison Park iz Hajduka koji je dobio oko deset milijuna eura odštete. Za svoje je uvodne nastupe u plavom dresu dobio niz pozitivnih kritika, i od struke i od navijača, a nakon remija protiv ciparskog Apollona (2-2) u 2. kolu Europske lige trener Koeman je upravo njega istaknuo kao najsvjetliju figuru svoje momčadi.

Image
VLAŠIĆ DAO PRVI GOL ZA EVERTON: /

Navijači odmah poslali poruku Koemanu, javila se i Blanka

Image
VLAŠIĆ DAO PRVI GOL ZA EVERTON: /

Navijači odmah poslali poruku Koemanu, javila se i Blanka

'U teškoj smo situaciji'

Gosti su na Goodisonu poveli u 12. minuti pogotkom Adriana Sardinera na asistenciju našeg Antona Maglice, a izjednačio je Wayne Rooney devet minuta kasnije. Vlašić je u igru ušao odmah na početku drugog poluvremena i u 66. minuti spretno iskoristio dodavanje Gylfija Sigurdssona. Na njegovu žalost i očaj navijača, u 88. je minuti Hector Yuste donio gostima bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton igra vrlo slabo ove sezone, u Europskoj ligi je na začelju skupine sa samo jednim bodom, dok je u Premier ligi nakon šest kola tek na 14. mjestu sa sedam bodova, a iza sebe ima uvjerljive poraze od Chelseaja, Tottenhama i Manchester Uniteda. Problema je svjestan i nizozemski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači su trenutno ispod razine na kojoj mogu igrati, imaju problema s loptom. Pozitivne stvari možemo tražiti u individualnim izvedbama poput one Nikole Vlašića. On ima samo 19 godina, a u to je ponekad teško povjerovati. Donio nam je energiju, donio nam je nogomet. A to nije lako kad se toliko igrača u momčadi muči. U teškoj smo situaciji", istaknuo je nakon utakmice Koeman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo