VIJEST GODINE ZA SVE NAVIJAČE REALA: / Perez dao ultimatum svojim ljudima zbog Modrića; 'Mjesecima je planirao napustiti Madrid'

Image
Foto: AFP

Florentino Perez naredio je ljudima u Realu da Luki ponude produljenje ugovora

4.2.2019.
13:28
AFP
VOYO logo

Madridski AS javlja kako će predsjednik Real Madrida Florentino Perez svom najboljem igraču Luki Modriću ponuditi produljenje ugovora na još dvije godine. Luka bi htio ostati u Realu i završiti karijeru, pa je dogovor oko produljenja itekako moguć, možda i u ovoj situaciji jedino logično rješenje.

Image
MADRID BEZ MODRIĆA RAZBIO GIRONU U UZVRATNOM SUSRETU: /

Benzema odnio prvaka Europe u polufinale

Image
MADRID BEZ MODRIĆA RAZBIO GIRONU U UZVRATNOM SUSRETU: /

Benzema odnio prvaka Europe u polufinale

Bio u iskušenju da ode u Italiju

Modrić je prošlog ljeta bio u iskušenju da ode u Italiju. U Realu su ga uvjerili da ostane, a sada je klub već počeo raditi kako bi ga vezali za dres Kraljeva do završetka njegove karijere. Iz tog razloga, pišu Španjolci, predsjednik Reala već je izdao naredbu svojim ljudima u klubu da s Hrvatom produlje ugovor na još jednu ili dvije sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sadašnji istječe 30. lipnja 2020. U to vrijeme Modriću će biti 34 godine, tako da bi produljenje ugovora dovelo do toga da završi svoju karijeru u Realu sa 35 ili 36 godina. Produljenje ugovora donijelo bi kapetanu Vatrenih poboljšanje plaća koje bi ga smjestilo na vrh ljestvice onih najplaćenijih u slavnom madridskom klubu.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric controls the ball during the Spanish league football match Real Madrid CF against Club Deportivo Alaves at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on February 3, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

'Frustrirani pohod na Inter'

Inače, Modrić je mjesecima planirao napustiti Madrid, stoji u pisanju AS-a i u svom tekstu ističe kako, nakon "frustriranog pohoda na Inter iz Milana, njegova je namjera bila zatražiti odlazak sljedećeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, kako je AS saznao, želje Hrvata su se promijenile, a sad samo želi igrati u bijelom dresu Kraljeva. Zlatna lopta natjerala ga je da shvati da dimenziju koju vam daje igra ​​u Realu nema niti jedan drugi klub na svijetu. Osim toga, život u Madridu ugodan je njegovoj obitelji.

Ključni igrač

Modrić je došao u Real u sezoni 2012./13. i od tada je odigrao 287 utakmica, postigao 16 golova i dodao 44 asistencije za Los Blancose. Osim toga, postao je ključni igrač u svim naslovima koje je postigao Real u posljednjih sedam sezona, a među njima su: četiri prvaka, četiri klupska svjetska prvenstva, tri europska super kupa, jednu La Ligu, jedan Copa del Rey Kup i dva španjolska super kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo