VIDEO: / Zvijezdu Barçe policija odvukla s terena: 'Posramljen sam'

Nogometne reprezentacije Argentine i Kolumbije sve su bliže plasmanu na Svjetsko prvenstvo iduće godine koje će se održati u Brazilu, ali priča dana jest crveni karton Javiera Mascherana.

12.6.2013.
9:22
VOYO logo

U noći s utorka na srijedu, po srednjeeuropskom vremenu, Argentina je uzela veliki bod u Quitu kod Ekvadora (1:1), dok je Kolumbija rutinski obavila domaći posao protiv Perua (2:0). Recimo da je baš Ekvador trenutačno uz bok vodećem dvojcu.

Argentina je vrlo rano, već u 3. minuti, povela 1:0 u Quitu pogotkom Sergija Agüera iz penala, ali Ekvador je bio daleko od momčadi koja će se predati tako rano, a pokazalo se kasnije, konačnih je 1:1 postavio udarcem glavom Castillo u 17. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Živahna je i dinamična bila utakmica do samog kraja u kojoj su čak bolje šanse imali domaći nogometaši. Lionel Messi je za goste ušao u igru u 61. minuti, dok je pred kraj utakmice, u 86., crveni karton zaradio argentinski igrač Javier Mascherano.

Igrač Barcelone je bio iznošen s terena u vozilu, a dok se to događalo on je nogom udario bolničara koji ga je vozio 'autić' (!). Tako bizaran crveni karton dugo nismo vidjeli. Nastao je prekid od pet minuta, obje klupe i svi igrači našli su se u gužvi, a isključenog Argentinca su uz pomoć policajaca suigrači odvukli s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja reakcija nije bila opravdana. Posramljen sam. Vozio je prebrzo i mislio sam da ću pasti. Upozorio sam vozača, a on me ignorirao, no nema opravdanja za moju reakciju. Dovoljno sam velik da priznam pogrešku. Sram me", izjavio je Mascherano.

Kolumbija je pogocima Radamela Falcaa i Teofilija Gutierreza, oba u prvom dijelu, pobijedila Peru 2:0. Falcao je poentirao udarcem s bijele točke, što mu je bio šesti pogodak u kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S trećim Ekvadorom se bodovno izjednačio Čile domaćim 2:1 slavljem protiv Bolivije. Važna su tri boda dohvatili Urugvajci bez suspendiranog Luisa Suareza. Edinson Cavani je bio u 28. minuti strijelac jedinog pogotka za pobjedu kod Venecuele i proboj Urugvaja na šesto mjesto. Podsjetimo da će se najbolje četiri reprezentacije direktno plasirati na SP, dok će petoplasirana dodatno razigravati za odlazak na Mundijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo