[VIDEO] ZAŠTO UVIJEK ON? / Balotellija zaštitari potjerali s treninga, on napao novinare - 'Sad pišite da ne želim trenirati'

Image

Klub je na koncu pokušao sve izgladiti i poručili su Balotelliju kako je već sutra dobrodošao na trening

9.6.2020.
14:23
VOYO logo

Nekadašnja zvijezda Intera, Milana, Manchester Cityja i talijanske reprezentacije, Mario Balotelli, ponovo je u središtu pažnje zbog svog ponašanja. Premda se činilo da bi se konačno mogao skrasiti u redovima Brescije, na koncu je i tamo upao u prepirku sa upravom kluba zbog problematičnog ponašanja.

Kako prenose talijanski mediji, a što potvrđuje i video koji su objavili, Balotellija je s posljednjeg treninga potjerao zaštitar. Igrači su dobili posebni plan individualnih treninga, a Balotelli se žalio da ima probavnih smetnji i da će izostati s treninga. No, na koncu se predomislio i u večernjim satima je stigao u klub na ekipne treninge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napao novinare

No, kako nije imao potvrdu da je zdrav niti je javio klubu na vrijeme, zaštitar ga nije pustio u klub na trening. Balotelli je zbog tog poludio i na kraju se iskalio na novinarima. "Evo sada pišite da ne želi trenirati", poručio je nervozni Balotelli.

Klub je na koncu pokušao sve izgladiti i poručili su Balotelliju kako je već sutra dobrodošao na trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo