uvijek 'nabrijan' /

VIDEO Zašto je Ronaldo rođeni pobjednik? Kad pogledate ovu scenu s poluvremena, sve će vam biti jasno

Image
Foto: Youtube screenshot

Iako ih je već osvojio pet u karijeri, Portugalčeva žeđ za Ligom prvaka se ne gasi, a to najbolje oslikava scena s poluvremena u Torinu

14.3.2019.
10:52
Youtube screenshot
VOYO logo

Dva dana nakon velike pobjede i preokreta Juventusa u osmini finala Lige prvaka svijet još uvijek priča o nevjerojatnom podvigu Cristiana Ronalda, koji je u 35. godini života protiv svih izgleda hat-trickom odveo Staru damu u četvrtfinale najelitnijeg europskog natjecanja. 

Uoči utakmice, Portugalac je navijačima Juventusa poručio da vjeruju u njih, a nakon utakmice u jednom razgovoru za medije jednostavno je izjavio - 'Pa zato me Juventus i doveo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji put najveći trofej u klupskom nogometu u Torinu je osvojen 1996. godine, a ove godine, s Ronaldom u svlačionici, 'Stara dama' definitivno može prekinuti 23-godišnji post. 

Iako ih je već osvojio pet u karijeri, Portugalčeva žeđ za Ligom prvaka se ne gasi. To možda i najbolje oslikava scena s poluvremena uzvratne utakmice u hodniku Allianz Stadiuma u Torinu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije izlaska na teren nakon predaha, Ronaldo je izišao iz svlačionice i prilazio suigračima jednom po jednom te ih hrabrio i uvjeravao u preokret i pobjedu. Usput je stigao još jednom porazgovarati s Bjornom Kuipersom o situaciji u kojoj je ovaj poništio pogodak Chiellinija zbog prekršaja Ronalda na vrataru Oblaku

Uz ovakvog Ronalda, Juventus se prometnuo u možda i prvog favorita za ovosezonski naslov Lige prvaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo