VIDEO: / Spektakularan gol Ronalda

Nogometaši Real Madrida su barem na dva sata zasjeli na vrh španjolske nogometne lige savladavši na gostovanju Malagu s visokih 4-0. Hat-trick za Kraljevski klub postigao je Cristiano Ronaldo.

23.10.2011.
0:23
VOYO logo

Momčad Josea Mourinha u velikom je stilu protutnjala Malagom riješivši sve dvojbe oko pobjednika u prvih 30 minuta. Najprije je Argentinac Gonzalo Higuain u 11. minuti, nakon odlične lopte u prostor od strane njegovog sunarodnjaka Di Marije, zaobišao vratara i pogodio za vodstvo momčadi iz Madrida.

Trinaest minuta kasnije asistent je isti, a strijelac je ovog puta bio Portugalac Cristiano Ronaldo, kojem nije bilo teško postaviti nogu na savršeno ubačenu loptu Argentinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri minute kasnije već je 3-0. Portugalac je primio loptu od Xabija Alonsa na rubu šesnaesterca, zaljuljao Malagine obrambene igrače nakon čega mu se otvorio prostor za udarac koji je pronašao put do mreže. Deset minuta nakon svog drugog, Ronaldo postiže svoj treći i to u kung-fu stilu.

Nabačenu loptu u kazneni prostor Sergijo Ramos je proslijedio do Portugalca, koji je poluokrenut leđima od gola, u zraku đonom udario loptu, koja je nakon toga završila u desnom gornjem kutu Malagina vratara Rubena. Rezultat se u drugom poluvremenu nije mijenjao, a bliži pogotku bili su nogometaši Malage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiano Ronaldo je ovim hat-trickom došao do brojke od 99 pogodaka u dresu Reala, a priliku za jubilarni 100. imat će za četiri dana kada će njegova momčad u Madridu dočekati Villarreal.

Vezani članci:

arti-201110210324006 arti-201110190259006 arti-201110170736006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo