Šok na Maksimiru / VIDEO Maskirani muškarci palili svijeće i ostavili zastrašujuću poruku - Je li broj lampiona slučajan?

Policijska uprava zagrebačka upoznata je s ovim slučajem te ga istražuje

6.6.2019.
16:25
VOYO logo

"Ne bih se nikada vratio da mislim da sam nešto skrivio. Vjerujem da će budućnost i pravosudni procesi to pokazati", rekao je Zoran Mamić na konferenciji za medije održanoj u srijedu u Maksimiru, na kojoj je predstavljen kao novi sportski direktor Dinama. 

To naravno nije izazvalo oduševljenje navijača pa su u noći sa srijede na četvrtak maskirani muškarci ispred Dinamova fan shopa razvukli veliki transparent i oko njega zapalili lampione. Na transparentu piše strašna prijetnja, odnosno poruka da je ljudima iz Dinama Mirogoj sve bliži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je poslao pismo predsjednici, premijeru i prvome čovjeku MUP-a u kojem je pisalo "Mafija želi preuzeti Dinamo". Navode kako se boje i likvidacija s obzirom na to da je, kako tvrde, riječ o ljudima koji su označeni kao nositelji organiziranoga kriminala. Nagađa se da se upravo zbog pokušaja preuzimanja, na funkciju sportskog direktora kluba vratio i Zoran Mamić, brat Zdravka Mamića.

Iz tog su razloga oni najradikalniji reagirali na strašan način. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posjedu smo snimke na kojoj se vidi samo postavljanje transparenta i paljenje lampiona. Snimke su s nadzornih kamera.

U Dinamu su potvrdili incident i strašne prijetnje koje su dobili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Šok na Maksimiru: Maskirani muškarci palili lampione i ostavili zastrašujuću poruku

Image

Šok na Maksimiru: Maskirani muškarci palili lampione i ostavili zastrašujuću poruku

"To smatramo kaznenim djelom prijetnje i u tom ćemo smislu podnijeti odgovarajuće prijave PU zagrebačkoj. Očekujemo kako će počinitelji tog djela biti otkriveni u najkraćem mogućem roku", poručili su iz Dinama za 24sata

Isto tako, policija je potvrdila kako je upoznata s ovim događajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li broj lampiona slučajan?

Zanimljivo je kako se iz snimke može vidjeti da je postavljeno 16 lampiona, a upravo je toliko ljudi spomenuto u proglasu udruge "Dinamo to smo mi" objavljenom jučer na njihovim stranicama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI: 

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo