nijemac se obrukao /

Sivonjiću, skini masku: Nevjerojatan promašaj PSG-ova napadača možda je i najveći svih vremena

Image
Foto: Screenshot

Za promašaj godine, a možda i puno više od toga pobrinuo se Nijemac u redovima Parižana

8.4.2019.
9:01
Screenshot
VOYO logo

Sve je na Parku prinčeva bilo spremno za proslavu još jednog naslova prvaka države, ali Strasbourg se nije dao i odgodio je slavlje PSG-a odigravši 2:2. 

I krenulo je prema planu kada je Choupo-Moting u 13. minuti doveo domaće u vodstvo, no Nuno Da Costa (26) i Goncalves (38) do poluvremena su preokrenuli. Unatoč stalnom pritisku u nastavku PSG je uspio tek poravnati preko Kehrera (82) i osvojiti nedovoljan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u 28. minuti utakmice viđen je promašaj za rubriku vjerovali ili ne. U glavnoj je ulozi bio Choupo-Moting koji je promašio nepromašivo, zapravo, loptu koja je išla u gol zaustavio i podsjetio na Iliju Sivonjića čiji promašaj izgleda nenadmašivo, ali njemački napadač praktički je uspio u tome.

"Prvo sam mislio da će mi Nkunku asistirati, ali je on pucao. Stoper je uklizao i mislio sam da će uspjeti blokirati udarac, međutim, lopta je prošla, a ja sam pomislio da je možda zaleđe. Sve se odigralo jako brzo. Dodirnuo sam loptu i završio nekako u mreži... Žao mi je zbog svega", komentirao je situaciju sam Nijemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo