VIDEO: / POTPUNI KAOS Golman dobio palicom, brutalni neredi zasjenili derbi

U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH između Veleža i Zrinjskog (0:2) došlo je do nereda nakon što su navijači Veleža utrčali na travnjak. Tada su počele brutalne scene.

18.3.2015.
22:39
VOYO logo

I ovoga puta, veliki mostarski derbi nije prošao bez nereda. Uzvratna utakmica četvrtfinala Kupa BiH između Veleža i Zrinjskog (0:2) prekinuta je u 90. minuti, nakon što su navijači Veleža upali na travnjak, i to kad je Zrinjski poveo s 2:0.

Jedan od navijača je palicom udario golmana Zrinjskog Ratka Dujmovića. Ipak, redari su uspjeli spriječiti daljnje nasrtaje na igrače, a nogometaši Zrinjskog su pobjegli u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je policija nekako uspjela udaljiti navijače s travnjaka, igrači su se vratili na teren i završili dvoboj. Poslije susreta, isfrustrirani navijači Veleža nastavili su vrijeđati svoje igrače i gađati ih s tribine sa svime što im je došlo pod ruku (tražili su i da skinu dresove), a nakon toga pokušali su ući u klupske prostorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal klix.ba. piše i kako su se navijači potukli sa policijom unutar klupskih prostorija. Sve u svemu, u Mostaru je vladao pravi horor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo