VIDEO: / 'Ovo još nikada nisam vidio!'

"Aaron Lennon je brži na prvih 10 ili 15 metara sprinta, ali Bale ima tu sposobnost da pretrči cijelu dužnu igrališta istom brzinom. To još nikada nisam vidio, rijetki su takvi nogometaši.

21.11.2011.
16:13
VOYO logo

Luka Modrić i Gareth Bale želje su mnogih vrhunskih klubova, međutim oni su još uvijek na White Hart Laneu. Hrvatski reprezentativac je nakon duge trakavice ovo ljeta ipak ostao u Tottenhamu, a King se nada da će njegov primjer slijediti i Velšanin u zimskom prijelaznom roku.

"Kada u klubu imate vrhunske igrače, normalno je da su oni povezani s prelaskom u druge klubove. To će se dogoditi i s Garethom Baleom, ali nadam se da će on slijediti Modrićev primjer i ostati naš član", kaže kapetan Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je 31-godišnji branič, koji je cijelu karijeru u Tottenhamu, zbog čega posebno poštuje velškog reprezentativca.

"Aaron Lennon je brži na prvih 10 ili 15 metara sprinta, ali Bale ima tu sposobnost da pretrči cijelu dužnu igrališta istom brzinom. To još nikada nisam vidio, rijetki su takvi nogometaši. Bale je najbolji atleta kojeg sam vidio. Fizički je odlično spreman, brz je i ima sjajnu lijevu nogu. Kada biste željeli izgraditi savršenog igrača, to ne bi bilo previše daleko od Garetha", rekao je King.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je istaknuo koliko je uistinu oduševljen Lukinim ostankom.

"Njegov ostanak u klubu, te da zajedno pokušamo napraviti nešto veliko ove sezone. Luka je dobar karakter. Sa svima u klubu je dobar. Situacija u kojoj je njegov transfer u Chelsea bio aktualan je bila teška za nas, ali sada je, da pokucam u drvo, sve gotovo. Luka opet igra odličan nogomet. Hoće li ostati kod nas na duže vrijeme, ovisit će dosta i o našem učinku ove sezone", zaključio je branič Spursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo