VIDEO: / Ovo je objašnjenje za divljački potez Terryja!

Kapetan Chelseaja John Terry koljenom je udario napadača Barcelone Alexisa Sancheza u leđa, a sudac mu je pokazao crveni karton.

25.4.2012.
9:30
VOYO logo

Međutim, snimka pokazuje da je kapetan Chelseaja namjerno udario igrača Barcelone, bez ikakve namjere da dođe do lopte, koja nije ni bila u njihovoj blizini. Zaista nepromišljen potez jednog kapetana koji je ostavio momčad na cjedilu. Srećom za Engleza, njegova se momčad plasirala u finale izborivši remi 2:2 usred Camp Noua, a njegova najveća kazna bit će to što u njemu neće nastupati...

Roberto Di Matteo, trener Chelseaja, ovako je objasnio prljavi potez svog kapetana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=BjruUKf2Rt4AsZa2
szólj hozzá: Terry red card vs Barcelona

"On je moj kapetan i ja ga strašno poštujem. Mi smo ljudi i griješimo, ali samo da znate pod kakvim je on pritiskom već mjesecima. I dulje...", pokušao je Talijan opravdati Terryjev postupak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako god bilo, Di Matteo je u pravom smislu riječi uzdignuo klub od trenutka kad je preuzeo klupu londonske momčadi, po odlasku Andrea Villas-Boasa. U Ligi prvaka je Talijan izbacivao Napoli, pa Benficu i na kraju Barcelonu (1:0 na Stamford Bridgeu i 2:2 na Camp Nou).

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FpYE5TEOv9dm3OzO
szólj hozzá: BAR

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo ga je zadovoljstvo slušati nakon utakmice, miješali su se neopisivo zadovoljstvo i veliko poštovanje prema pobijeđenom protivniku.

"Kad igraš protiv Barcelone, moraš se braniti. Kad igraš protiv Barcelone i na njihovom terenu, onda se moraš braniti savršeno. Oni su momčad pobjednika i velikih majstora. Znali smo da će imati dosta šansi, ali pokušali smo ih svesti na minimum. Pokazali smo karakter. Ovo je pobjeda naše glave, mojih igrača koji su se borili herojski."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakciju nedostojnu kapetana objasnio je i sam John Terry:

"Sanchez se u dotičnom trenutku naglo kretao iza mene mijenjajući naizmjenično pravac kretanja. Zato se to i dogodilo. Pogledao sam snimku i moram priznati da prekršaj nije izgledao lijepo. Želim samo reći da nisam želio namjerno ga udariti. Nisam takav nogometaš", rekao je 31-godišnji stoper koji će zbog svoje nepromišljenosti propustiti minhenski finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podigao sam koljeno, što nisam trebao učiniti. Osjećam da sam iznevjerio suigrače. Ispričavam im se na tome, kao i svim Chelseajevim navijačima. Nemam pritužbi na crveni karton. U datom sam se trenutku bunio u afektu nastojeći se zaštiti. No, snimka mi je otkrila da sam pogriješio. Kažem opet, iznevjerio sam dečke. No, baš zato mi je drago što su reagirali fantastično i što se moja odsutnost praktički nije osjetila. Odradili su kolektivno fantastičan posao", rekao je Terry koji će zbog nove gluposti platiti najtežu kaznu za nogometaša.

"Razočaran sam što neću moći igrati u finalu, ali sam zato još više oduševljen što su dečki napravili sjajan posao bez mene. Chelsea je apsolutno zaslužio finale ove godine. Prije tri ili četiri mjeseca nitko nije mogao niti pomisliti da bismo se mogli naći u finalu. Za to je to fantastično postignuće".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Zločin i kazna specijal-201102150360004-Utakmice za pamćenje

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo