[VIDEO] OVAJ LIK BI TREBAO USKORO IGRATI UZ MODRIĆA? / Pogledajte kako se Realovo čudo od djeteta osramotilo

Image
Foto: Profimedia

Pred njim je još dug put jer konkurencija u klubu mu je podosta opasna, a Luka Modrić, i ostatak ekipe, baš se i ne sramoti ovako na treninzima

12.5.2020.
23:07
Profimedia
VOYO logo

Nema se što previše prigovoriti, Real Madrid je u posljednjih nekoliko godina promijenio transfer-politiku i umjesto zvučnih, skupih imena, dovodio je mlade talentirane nogometaše i gomilao ih u svojoj pričuvnoj momčadi. Stigli su im tu Vinicius, Rodrygo, Odegaard, Reinier, a jedan od hvaljenijih je i mladi krilni igrač, Japanac, Takefusa Kubo.

Kubi je tek 18 godina, a već pokazuje izniman talent pa je zbog toga prosljeđen na posudbu u Mallorcu i tamo mu je relativno dobro išlo ove sezone, premda je upisao samo tri gola i tri asistencije. Međutim, prekid prvenstva, uzrokovan pandemijom koronavirusa, znatno je utjecao na formu mnogih igrača pa tako i mladog Kube.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na posljednjem videu koji je objavio njegov sadašnji klub, vidi se kako je Kubo malo ispao iz rutine. Na treningu je odrađivao vježbe s loptom, a u jednom se trenutku, poprilično šeprtljavo, spotaknuo i pao preko lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, od Kube se puno očekuje. Prošao je čuvenu omladinsku školu Barcelone, La Masiju, zatim se nakratko vratio u Japan i igrao je za FC Tokyo, a prije godinu dana njegov je talent prepoznao Real Madrid. No, realno, pred Kubom je još dug put jer konkurencija u klubu mu je podosta opasna, a Luka Modrić, i ostatak ekipe, baš se i ne sramoti ovako na treninzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo