VIDEO: / Horor za Barcelonu! Novi problem s Messijem!

Nogometaši Barcelone u posljednjoj su utakmici 13. kola Primere u Sevilli svladali Betis s 4:1, ali loša je vijest za njihove navijače da se još jednom ozlijedio Lionel Messi.

11.11.2013.
9:07
VOYO logo

Argentinski je genijalac izašao iz igre već u 22. minuti, a Barça je u ponedjeljak objavila da potrgao dvoglavi bedreni mišić u lijevoj nozi.

Betis je hrabro ušao u dvoboj protiv aktualnog prvaka i nije uopće igrao loše sve do pred kraj prvog poluvremena kada u kratkom roku primio dva gola. Najprije je u 35. minuti Alex Song pored uspavane obrane domaćih poslao loptu na desnu stranu prema Cescu Fabregasu, a on ju je ubacio pred gol gdje ju je Neymar mirno smjestio u mrežu. Samo dvije minute kasnije Pedro Rodriguez je praktički sam odradio cijeli kontranapad, pretrčao gotovo kompletan teren i zabio s lijeve strane za 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom je poluvremenu još dva pogotka za Barçu postigao Cesc Fabregas, najprije na dodavanje Martina Montoye, a potom i glavom nakon nabacivanja Danija Alvesa. U samom finišu Rijekin suparnik u Europa ligi je ublažio poraz pogotkom Jorgea Moline s bijele točke poslije prekršaja Alvesa na Javieru Matilli.

//www.youtube.com/embed/0JIcSU3zDKU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je ovom pobjedom povećala prednost na vrhu ljestvice. Sada ima tri boda više od Atletico Madrida koji je ranije odigrao samo 1:1 kod Villarreala. Betis je, pak, pao na samo začelje.

http://www.dailymotion.com/embed/video/x171eq1 Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi izbivat će s travnjaka između šest i osam tjedana, potvrdili su u ponedjeljak iz Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretrage su pokazale da je 26-godišnji Argentinac potrgao dvoglavi bedreni mišić u lijevoj nozi. Oporavak će trajati između mjesec i pol i dva, s time da će prvi dio rehabilitacije Messi obaviti u Barceloni, a drugi u Buenos Airesu.

Podsjećamo, Messi je ozljedu zadobio u nedjeljnoj utakmici protiv Betisa u španjolskom prvenstvu. Iz igre je izašao već u 22. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četverostrukom osvajaču Zlatne lopte ovo je već treća ozljeda u aktualnoj sezoni. U kolovozu je u utakmici Superkupa protiv Atletico Madrida dobio udarac u bedreni mišić lijeve noge zbog čega je pauzirao tjedan dana. Krajem rujna je, pak, u dvoboju protiv Almerije zadobio i lakše puknuće bedrenog mišića desne noge što ga je izbacilo s travnjaka na tri tjedna.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo