[VIDEO] NOĆ NEVJEROJATNIH POTEZA U EUROPSKOJ LIGI: / Jedna epska glupost, hrpa nestvarnih promašaja te ponešto lijepih i komičnih golova

Image
Foto: Profimedia

Dvojimo je li promašaj Neta najveća glupost večeri ili bi tu titulu mogao pokupiti branič Simon Deli

28.2.2020.
8:16
Profimedia
VOYO logo

Prvo treba započeti najluđim susretom 1/16 finala, onim između Olympiacosa i Arsenala. Nogometaši Olympiacosa izborili su plasman u osminu finala Europske lige nakon što su uzvratnom susretu 16-ine finala u Londonu nakon produžetaka pobijedili Arsenal sa 2-1 i tako nadoknadili domaći 0-1 poraz. Arsenal je prošlog tjedna u Pireju slavio sa 1-0 i činilo se kako neće imati problema u uzvratu. Međuti, Grci su na Emiratesu odigrali sjajno i zasluženo idu dalje.

Junak utakmice bio je Youseff El Arabi postigavši pogodak za prolaz u 120. minuti utakmice. Olympiacos je nakon 90 minuta igre pobijedio sa 1-0 golom Pape Abou Cissea u 53. minuti. Grci su time poravnali rezultat prvog dvoboja, pa je susret nastavljen produžecima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je Pierre-Emerick Aubameyang prekrasnim škaricama zabio za 1-1 u 113. minuti izgledalo je kako će se "Topnici" provući. No u sudačkoj nadoknadi Georgios Masouras je sjajno ubacio u kazneni prostor, a El Arabi pored domaćih stopera zabio za 2-1. U preostalom vremenu Aubameyang je imao zicer nad zicerima za 2-2 i prolaz, ali je pucao pored gola i grčko slavlje je moglo početi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promašaj pogledajte OVDJE.

Komičan gol Lukakua

Nadalje, Inter je na praznom San Siru pobijedio Ludogorec sa 2-1 potvrdivši pobjedu 2-0 iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su iznenadili Inter golom Caulyja Souze u 26. minuti, međutim svega šest minuta kasnije izjednačio je Cristiano Biraghi na asistenciju Christiana Eriksena. Inter je okrenuo rezultat u svoju korist u sudačkoj nadoknadi prvog dijela kada je Romelu Lukaku sretno pogodio za 2-1. E taj pogodak Lukakua bio je dosita smiješan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brekalova bomba

Wolfsburg je na gostovanju bio još uvjerljiviji pobijedivši sa 3-0 uz novi pogodak Josipa Brekala. Wolfsburg je poveo u 42. minuti sjajnim pogotkom Josipa Brekela s ruba kaznenog prostora. Bio je to njegov drugi pogodak Šveđanima, nakon što je zabio i u prvoj utakmici, te treći u Europskoj ligi ove sezone.

Mladi hrvatski reprezentativac je povukao loptu, dodao do Wouta Weghorsta koji mu je vratio 'rolicu', a Brekalo sjajno pogodio za 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promašio prazan gol

Espanyol je pobijedio Wolverhampton sa 3-2, ali nije uspio nadoknaditi 0-4 poraz iz prve utakmice. U 87. minuti, pri rezultatu 2:2, nogometaš gostiju Pedro Neto prošao je vratara Espanyola i imao još 20-ak metara ispred sebe i prazan gol. Već su svi počeli slaviti, ali uzalud jer je ovaj promašio gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća glupost večeri

E sada, dvojimo je li ovaj promašaj Neta najveća glupost večeri ili bi tu titulu mogao pokupiti branič Simon Deli koji je namjerno rukom zaustavio udarac Lukea Shawa, koji je vratar možda i mogao zaustaviti, i to u svom kaznenom prostoru i pritom zaradio isključenje te osigurao Unitedu pogodak iz penala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deli je poput najboljih vratara rukom zaustavio udarac Lukea Shawa te pritom skrivio kazneni udarac i zaradio isključenje. Bio je to nevjerojatno glup potez jer se njega nalazio vratar Simon Mignolet i možda bi obranio udarac. Kazneni udarac je sigurno u vodstvo pretvorio Bruno Fernandes, a domaćin je do kraja poluvremena zabio još dva gola, a strijelci su bili Ighalo (34) i McTominay (41). U drugom dijelu među strijelce se upisao Fred (82, 90).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo