MMA ILI NOGOMET? /

VIDEO, Nevjerojatne scene u prvoj ligi Srbije: Srušio protivničkog igrača na pod i počeo ga udarati

Image

Radnički je u četvrtak eliminiran iz UEFA-ine Konferencijske lige u drugom pretkolu. Bolja od njega bila je malteška Gzira, koja je u Srbiji prošla nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

1.8.2022.
17:15
VOYO logo

Nevjerojatne scene dolaze nam iz srpske Superlige. U prvom rangu srpskog nogometa ponovno je sport bio sporedna stvar. Naime, TSC iz Bačke Topole pobijedio je 3:0 kod Radničkog iz Niša u četvrtom kolu srpskog prvenstva. Gosti su poveli u 47. minuti golom Stanojeva, u 76. Vukić je povisio na 2:0, a konačnih 3:0 postavio je hrvatski branič Josip Čalušić u trećoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena. 

Utakmicu je obilježio incident iz 67. minute. Domaći kapetan Aleksandar Pejović bio je glavni protagonist nemilih scena na terenu. Naime, nekoliko trenutaka ranije gostujući igrač Stojić faulirao je Arsića, a Pejović je prišao u želji da ubrza izvođenje slobodnog udarca. Pokušao je uzeti loptu, ali nije uspio. Potom je srušio Stojića na pod i krenuo ga žestoko udarati. Sudac Milanović odmah ga je isključio iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo