VIDEO: / Dinamovac postao junak dana, Italija se osramotila

Niz pripremnih utakmica odigrano je u srijedu u večernjem terminu, a najveće iznenađenje priredio je Luksemburg koji je remizirao s Italijom.

4.6.2014.
23:26
VOYO logo

Nizozemska je u Amsterdamu ugostila reprezentaciju Walesa i u posljednjoj provjeri prije odlaska na Svjetsko prvenstvo slavila je rezultatom 2:0 protiv bezopasnog Walesa golovima Robbena i Lensa.

Do pobjede je stigao i Alžir Vahida Halilhodžića koji je s 2:1 bio bolji od Rumunjske. Alžirci su poveli u 22. minuti kada je Bentaleb iskoristio veliku pogrešku vratara Pantilimona kojem je ispala lopta, a odlični Alžirac to je kasnio. Šest minuta kasnije Rumunjska je poravnala. Chipciu je pobjegao alžirskoj obrani, obišao i vratara te poslao loptu u praznu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na odmor se otišlo s rezultatom 1:1, a onda je pobjedu Alžiru donio igrač zagrebačkog Dinama Hilal Soudani. Soudani je odlično pratio akciju i utrčao na ubačenu loptu te je s pet metara poslao u mrežu vratara Lunga.

//www.dailymotion.com/embed/video/x1yk87n

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko razočaranje doživjeli su Talijani koji su odigrali samo 1:1 protiv Luksemburga u Veroni. Momčad Cesarea Prandellija niti u drugom pripremnom susretu nije došla do pobjede.

Počelo je odlično po Talijane koji su poveli već u devetoj minuti nakon krasne asistencije Balotellija prema petercu Luksemburga gdje je utrčao Marchisio i glavom poslao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/zUoJOPO-x1c

Talijani su pritiskali i tražili novi pogodak, međutim nikako nisu mogli usmjeriti loptu u mrežu. U razmaku od minute dva puta su pogađali vratnicu, prvo Balotelli, a zatim i Candreva i nakon svih silnih promašaja uslijedila je kazna. U 85. minuti nakon kornera Chanot je pogodio mrežu Buffona i donio Luksemburgu veliki remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekvador i Engleska također su remizirali u vrlo zanimljivom susretu u Miamiju. Utakmica je završena 2:2, a obje momčadi završile su s desetoricom na terenu.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo