VIDEO: / Navijači se odrekli Bilića, igrači ne daju izjave!

Odmah nakon blamaže u Ateni i poraza od Grčke navijači su na Faceboku osnovali grupu Biliću, odlazi!, a igrači nisu htjeli stati pred kamere i davati izjave.

8.10.2011.
1:38
VOYO logo

Vidno rastresen izbornik Slaven Bilić bio je nakon poraza od Grčke. Šanse za direktan plasman na EURO gotovo su nikakve, a one da se plasiramo kao najbolja druga momčad zvuče tek kao puka teorija. Što se dogodilo u Pireju?

"Izgubili smo zbog dva prekida koji su nas koštali golova, što smo najavljivali. Znali smo da će tako Grci tražiti svoje šanse, i kroz duge lopte i kontre što smo s lakoćom spriječavali. Naša dominacija i kontrola bila je u prvom dijelu bez konkretnosti iako smo ih imali na pladnju. Kad smo u nastavku počeli stiskati, dominirati i imali nekakve izgledne šanse, dogodio se korner na koji smo dosta slabo reagirali. Samaras je poentirao, mi ostali bez igrača, napravili tri izmjene, i dogodio se i drugi gol", govorio je Bilić neposredno nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se dogodio pogodak iz prekida kada se znalo da je to najopasnije grčko oružje?

"Znalo se tko skače, tko koga čuva, napravili smo višak igrača da pokriva protivnike i prostor, ali krivo je bilo individualno postavljanje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kažete da smo dominirali, a nismo stvorili ni jednu izglednu priliku?

"Stavili smo ekipu koja je igračka, dosta intenzivna, trebali su i prostor pokrivati da nas Grci ne prepolove. Dominirali smo, ali nismo bili konkretni. Nismo imali dovoljno hrabrosti ni raspoloženih igrača, a Grci su se dobro branili", pričao je Bilić i objasnio što je zapravo htio reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam da smo kontrolirali, a ne dominirali, Grci nisu dolazili do našeg gola, ali bili smo jalovi u toj kontroli."

Osim ambicija za Euro, nastradali su i igrači...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kalinić je izvrnuo zglob dosta ružno, čekamo nalaz još uvijek, i na kraju smo ostali i bez Mandžukića."

Je li bila kriva postava?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad god se izgubi postavlja se pitanje postave. Rekao sam što smo htjeli, a htjeli smo zabiti, stavili smo izuzetno ofanzivne igrače. Jedino je u toj zamci mogao pasti grčki gol iz kontranapada, a to nam se nije dogodilo", zaključio je Bilić.

Vezani članci:

arti-201110070948006 arti-201110070410006 arti-201110061111006 arti-201110060954006 arti-201110060341006 arti-201110060172006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo